Hometour van Kirsten!

 

Februari 2016... We hebben een huis gekocht!

 

Echt op zoek waren we niet, we woonde allebei nog thuis maar hadden inmiddels wel al 7 jaar verkering. Ik wilde al een lange tijd graag het huis uit, niet omdat ik het niet naar m'n zin had thuis (alles behalve dat), maar gewoon omdat ik er aan toe was. Mijn vriend wat minder, maarja die had gewoon even een zetje nodig haha. Toen kwam er een heel schattig huisje te koop een paar straten bij mijn ouders huis vandaan. Ik had hem al gezien op funda, maar even later stuurde mijn moeder ook een link door. Een collega van haar was hem ook tegen gekomen en die dacht, dat is wat voor Bas en Kirsten. Die avond (was op een vrijdag) toch samen nog even de foto's kijken. Het is wel een heel erg leuk huisje hè? Ik ga maandag wel even bellen voor een bezichtiging! Maandag ochtend meteen gebeld naar de makelaar, maar er waren al zoveel geïnteresseerde dat ze twee kijk momenten hadden ingepland. Maandag middag en dinsdag, shit dan werken we allebei. Mijn ouders zijn wel beide vrij op maandag dus die zijn wezen kijken. M'n ouders zijn al heel wat keren verhuisd, maar nog nooit waren ze zo enthousiast over een huis! We moesten kijken! Uiteindelijk toch beide een paar uurtjes vrij kunnen nemen die dinsdag, en daar gingen we...

 

Zo, dit is best wel spannend! Totdat we over de drempel stapte en binnen waren. Dit is het! We stonden nog op de deurmat, keken elkaar aan en dachten dit wordt ons huis!!! Het voelde meteen zo goed, en alles vonden we leuk!We lieten de makelaar al snel weten dat we graag een bod zouden willen uitbrengen, maar dat we ook nog wel even met Bas zijn ouders wilde komen kijken. Die woensdag zijn we met z'n allen naar het huis geweest, iedereen was even enthousiast. We gaan het doen, we gaan een bod uitbrengen! En zo gezegd zo gedaan, maar dan komt het wachten... Alsof je woensdag avond nog hoort of het bod geaccepteerd wordt? Tuurlijk niet! Maar wat waren we zenuwachtig. We moesten beide werken die donderdag, telefoon in m'n kontzak gedaan en om de vijf minuten checken of ik al een gemiste oproep had. En toen...het verlossende telefoontje! Bas belde me, het bod is geaccepteerd! Pffff...ik kon alleen nog maar huilen van blijdschap! Uiteindelijk kregen we op 22 april 2016 de sleutel en kon het grote klus avontuur beginnen. Precies een jaar lang (de weekenden dan) hebben we geklust. Op 22 april 2017 was het dé grote dag en zijn we verhuisd naar ons droomhuis(je). In onze ogen het leukste huisje van Heiloo, neem een kijkje:) 

 

Wil je meer van ons huisje zien? Volg me dan op Instagram @huisjenummer7!!

 

Enjoy! Liefs,

Kirsten 

Reactie schrijven

Commentaren: 0