Hometour van Lisa!

 

Vorig jaar hebben wij de sleutel gekregen van dit mooie nieuwbouwhuis! Wij waren meteen verkocht. Van een klein appartement met schuine daken en geen tuin, naar een ruim huis met een mooie tuin. Hier konden we echt ons eigen plekje van maken! 

 

Ons interieur is vooral veel wit, grijs en hout. Wij houden van lichte kleuren, dit straalt veel rust uit. Elke week verander ik wel weer iets in huis, van groot tot klein. Dan ben ik weer uitgekeken op spullen en moet het weer anders! Herkenbaar? Ik doe veel inspiratie op via Instagram en woonprogramma’s/magazines, maar je moet vooral doen wat jij mooi vind!

Er zullen nog heel wat veranderingen volgen maar tot die tijd gaan we genieten van wat we nu hebben!

 

Wil je graag maar zien van Lisa?

Volg haar dan op Instagram!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0