Blogposts Mommy Joyce

Het ging zo snel… Voor ik het wist en kon ingrijpen was Daley super hard gevallen, met zijn kin op de badrand. Krijsen, bloed overal.. Dikke paniek!! Ik heb hem onder de poep en bloed opgepakt. Inmiddels stond Jermaine boven. Zoeken waar het bloed vandaan kwam, uit ze mond? Neus? Waar dan? Read more...

“Vandaag weer een bewogen dag voor jou kleine vriend. Je had het best heel moeilijk vandaag, heel veel last van slijm in je longen. Op de foto’s die de dokters hebben gemaakt is een witte waas te zien. De dokters zeggen dat dit komt door de onrijpheid van jou longetjes.  Er moest een nieuw infuus word geprikt." Read more...


Na overleg tussen de artsen, de ambulance en ons werd besloten dat het stabiel genoeg was om alsnog met de ambulance naar Utrecht te gaan. Jermaine is er met de auto achteraan gereden. Of nou ja, vooruit gereden is een betere omschrijving, hij was er 10 min eerder dan wij.

Read more...

Mijn zwangerschap was voor ons heel bijzonder en speciaal. De eerste keer zwanger en meteen twee wondertjes, twee kindjes in je buik vond ik zo een bijzonder gevoel maar ook een heel gek idee. Ik vond de groeiende buik en het getrappel het meest bijzondere van alles. Read more...


Ik ben Joy, 29 jaar en woon samen met de liefde van mij leven, Jermaine, in Almere.  We wonen daar samen met zijn dochter Syleena (11) en onze zoontjes Daley & Quinn

van 14 maanden.

Read more...

 
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.