Blogposts Mommy Rony

Het blijft een dingetje he, vanaf 4 maanden mag je je baby dan eindelijk hapjes laten proeven van verschillende groenten en fruit. Alhoewel daar ook nog steeds een rel discussie over is, omdat dan officieel de darmpjes nog niet rijp zouden zijn en het misschien wat zwaar kan vallen, en er dus krampjes ontstaan.

Read more...


Vre-se-lijk, je ziet je kleine trappelen met zijn/haar beentjes en spastische bewegingen maken met de armpjes .. yup, de wel bekende darmkrampjes komen even om de hoek kijken.  En het meest erge is, je kan er niks aan doen. Of naja, er bestaat niet even een paracetamolletje ofzo die ze innemen en het is weg.

 Read more...


O-my-god, mijn vliezen waren gebroken. Tot aan mijn sokken was ik doorweekt. Mijn vriend werd opgebeld, en hoe hij het heeft gedaan weet ik niet, maar binnen 5 minuten was hij al bij me, bezweet, ogen zo groot. Tè schattig... Helaas voelde ik tot aan zaterdag ochtend geen weeën en moest ik die ochtend naar het ziekenhuis om ingeleid te worden. 

Read more...

EN DAN DENK JE AAN DIE HELSE PIJN WAAR JE DOORHEEN MOET GAAN. Lord, kan ik dit aan? Duh roon, tuurlijk kun je het aan. Come on, wij vrouwen zijn hier voor gemaakt, het gaat niet over rozen maar het is gewoon even zwaar bikkelen. Dit is wat ik het ene moment denk en dan komt deze binnen; MAAR WAT ALS MIJN POENANIE VOLLEDIG UITSCHEURT! Read more...


Alleen dan raak je zwanger en word het menens .. en moet je dus gaan bedenken of je je kindje ook echt zo de rest van haar leven wilt noemen. Past het bij haar toekomstige achternaam? En gaat de naam bij haar passen? Ik bedoel, ze word hoogst waarschijnlijk (licht) getint, krijgt krulletjes. Gek ja, maar daar moet je toch wel een beetje over na denken. Read more...


Ik heb bij 15 weken (zoiets), de nipt test gedaan, en gelukkig hou ik zo erg van bloedprikken, echt een pretje NOT!!!!! Heb er een lichtelijke fobie voor. Maar anyways, toen moest ik 8 buisjes afgeven. Ik dacht dat ik gek werd, dramaqueen dat ik ben. Daarna naar de verloskundige voor de uitslag, ze vertelde meteen dat alles goed was met de baby, en toen kwam de "máár" ... Read more...

Naast de miljoenen dingen die ze ons wijsmaken te moeten kopen, en uiteindelijk waarschijnlijk helemaal niet nuttig zijn of je forever in de kast laat verroesten wil ik jullie kennis laten maken met mijn "baby & mama (to be) musthave" lijstje. Het is een lijstje met spulletjes die ik ontzettend fijn vind om zelf te gebruiken en spulletjes voor ons wondertje die ik te cute en/of handig vind. Read more... 


 Ik heb echt de leukste baan e-ver. Ik heb 100 miljoen videoclips, gogo dans boekingen, commercials, dans opdrachten voor BN'ers en fotoshoots gedaan met o.a Gio, F1rstman, Afrojack, Gordon & Gerard Joling, Ronnie Flex, Keizer etc en in shows gedanst als; The Voice Of Holland, Dinnershows en nog veel meer. Echt absurt leuk en zoveel toffe herinneringen. Read more...


"Hooray, ik ben zwanger!!!!! Dat is natuurlijk het eerste wat in je op komt zodra je de positieve test en het beseffen van het idee "you're going to be a mommy" hebt verwerkt. Althans, zo ging het bij mij. Ik zat letterlijk 5 hele minuten met mijn vriend op de bank, recht tegenover elkaar, mond wijd open, toen de test twee streepjes weer gaf..."

Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0