Blogposts mommy Sabrina

Dan denk ik ook van: dat we jong zijn betekend niet dat wij niet weten wanneer Boy honger heeft of wanneer hij slaap nodig heeft. Zoals ik net al zei, ouderschap zit in je en je leeftijd bepaald dat niet. Maar in de tijd dat mijn opa en oma jong waren zag je niet anders. Read more...


Zoals ik net al zei, gebruiken we het weekend echt om samen dingen te doen. Deze uitjes vind ik echt heerlijk en hebben we ook echt nodig. Als we maar samen zijn. Als we het heel druk hebben zorgen we dat we daar tijd voor vrij maken. Dat zou iedereen moeten doen.

Read more...


Daar lig je dan met je wondertje op je borst alle pijn ben je vergeten en Boy had meteen honger toen hij zijn oogjes open deed en me aankeek. Het voelde zo gek. Het kietelde maar vond het zo bijzonder. Alles ging goed en de kraamzorg vond dat Boy goed dronk.

 Read more...


Een bevalling maken wij vrouwen toch op een hele andere manier mee dan de man. Ik denk dat wij niet alles goed opslaan of echt goed meemaken, door alle pijn etc. voor de man is dat toch anders. Hij maakt de hele tijd alles heel goed mee.  Read more...

En dan ben je zwanger. Je hele wereld staat op zijn kop. Alles moet geregeld worden dat weet iedereen. Maar hoe voel je je geestelijk? Daar hoor je eigenlijk niemand over. Ik vond de eerste weken niet echt bepaald leuk. Er was zoveel onzekerheid. Read more...


Ik heb net de laatste tassen uitgepakt van onze vakantie, nu even met de iPad opschoot om jullie handige tips te geven om babyproof op vakantie te gaan. En dan vooral als je met de auto op vakantie gaat. Onze kleine man is nu 8 maanden. En op vakantie gaan is stress vol.

Read more...


Ik heb vanaf mijn 11e de pil gebruikt. Ja dat was erg jong. I.v.m. met medische redenen, ik viel flauw en had erge krampen die ik niet kon hebben. Zodoende was dit mijn redmiddel. Ik gebruikte de Microginon en de hoogste dosis, ik slikte hem altijd door ivm met die redenen.

Read more...


Ik geloof dat ook echt zeker af en toe merk ik nog steeds dat mijn lichaam wel een klap heeft gehad. Af en toe denk ik er wel aan. Zal ik weer gaan sporten? Maar waar haal ik die tijd vandaan? Misschien hebben jullie tips! 

Read more...


Waarom koos ik ervoor om het zonder pijnbestrijding te doen? Gewoon simpel weg omdat ik er bang voor was. Straks kan die kleine er niet tegen straks ben ik verlamd voor de rest van me leven.. Vrouwen over de hele wereld doen dit dus ik geloofde dat ik het ook zou kunnen. 

Read more...


Ik ben Sabrina Verhoef, ik ben 21 jaartjes jong en ben mama van onze kleine man Boy. Jullie gaan vaker van mij horen! Sterker nog elke week geef ik een update over ons leventje, producten die we hebben gekocht, onze eigen tips, vragen, do's and don'ts en ga zo maar door.

Read more...
Reactie schrijven

Commentaren: 0