Hometour van Hannah!

 

Hi allemaal!

 

Ik ben Hannah, 26 jaar oud en ik woon met mijn 3 mannen in het centrum van Schoonhoven. Ik heb 2 zoons, Dain (8) en Mats (5). Wij hebben een redelijk klein, vooral smal huisje. Maar we wonen hier ontzettend naar ons zin, mede dankzij de locatie. Waar hou ik qua interieur van is natuurlijk de vraag.. Tja, dat is een goeie... Vooral lichte tinten in combinatie met hout en stoere elementen. Verder hou ik van industriële items, Scandinavische/oosterse spullen en moderne accessoires. Oh wacht ik vergeet vintage. Hmm… als ik dit zo lees, combineer ik echt van alles. Maar toch hou ik ervan als het geheel rust uitstraalt, ik ben zelf al druk genoeg dus ik denk dat dat ook maar goed is =)

Spullen voor je interieur scoren voor een spot prijsje is toch wel waar ik dol op ben, zoals bijvoorbeeld lekker 2de hands winkels afstruinen en dan met mijn onmisbare witte en zwarte spuitbus (gewoon van de action) én viola je spuit het een ander kleurtje en je hebt een tof nieuw item voor in je huis. Ook bijvoorbeeld samen met mijn tante de natuur in en terug komen met gave takken en een mooie uitgedroogde berenklauw. Wie word daar nou niet blij van! Het Ikea rek (plantenrek) heb ik op een witte robuuste steigerhouten plank geschroefd (Ja, ik zei toch de onmisbare spuitbussen hahaha) en je hebt een gaaf rek waar je leuke foto’s en tekeningen van de kids kwijt kan. Marktplaats is ook een walhalla voor struiners zoals ik! De lijstjes aan de muur zijn allemaal vintage lijstjes die allemaal wit gespoten zijn, een leuke eyecatcher voor je muur. Ook heb ik bijvoorbeeld een pallet in de keuken met een Ikea plank eronder om spullen op te zetten en aan te hangen. En een afgezaagde boomstam uit eigen tuin die dient als tafel en zelf gemaakte leren handgreepjes voor je kast. Het hoeft allemaal niet veel te kosten;)

Verder als moeder/tante van allemaal lief klein spul moet het ook makkelijk zijn om het een en ander te kunnen verplaatsen in huis. Daarom ook dol op mijn kleine bijzettafeltjes die in elke hoek gezet kunnen worden en die je ook steeds weer kan wisselen voor een andere look. Daarnaast moet alles ook een beetje kidsproof zijn want heb geen zin om heel de dag te moeten gillen;” PAS OP, KIJK UIT!

 

Ook zie je op mijn Instagram geregeld oude foto’s voorbij komen, dit gewoon omdat ik die hilarisch vind!

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te lezen!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0