Mama Sabrina

Even voorstellen ! 

Hee hallo daar! Ik ben Sabrina Verhoef, ik ben 21 jaartjes jong en ben mama van onze kleine man Boy.

Jullie gaan vaker van mij horen! Sterker nog elke week geef ik een update over ons leventje, producten die we hebben gekocht, onze eigen tips, vragen, do's and don'ts en ga zo maar door.

Maar laat ik maar eerst even wat over mijzelf vertellen, waar kom ik vandaan? Wat doe ik allemaal?

Nogmaals mijn naam is Sabrina ik woon in Zaandam een klein stadje naast Amsterdam. Steeds meer mensen weten waar dat ligt en de stad valt steeds meer in de smaak bij mensen. Ook mijn vriend ( Emanuel ) de papa van ons wondertje komt uit Zaandam. We waren in augustus 4 jaar samen we wonen nog niet samen maar zijn volop bezig met zoeken naar ons droom huisje. Dat is nog best lastig dus ik laat jullie meer weten als wij ook meer weten haha! Ik, boy en Emanuel wonen nu dan ook samen met mijn vader, ons huis is erg groot en hebben gelukkig genoeg kamers om te delen. Mijn vader is niet vaak thuis dus hebben eigenlijk al ons eigen huisje, zo kan je het bekijken. Ik doe de was zelf, kook zelf, eigenlijk het hele huishouden doe ik zelf. Daarnaast werk ik in Amsterdam in de H&M. Ik zal jullie ook even aan Boy voorstellen. Ons zoontje die nu 7 maandjes bij ons is en waar we ontzettend trots op zijn!

 

In een eerdere blog bij LifByNikkie heb ik mijn verhaal met jullie gedeeld en wat meer over hem verteld. Als je nieuwsgierig bent? Je mag hem gerust lezen. 

Dit was even het verhaal in het kort over ons. 

 

Waar ga ik het de aankomende tijd over hebben? Graag wil ik al mijn leuke maar ook moeilijke momentjes met jullie delen. Ook mijn eerlijke meningen over producten die we hebben gekocht over do's and don'ts. Je zal niet van mij een dagelijkse update verwachten. De dagen van ons zijn namelijk niet zo heel bijzonder haha: opstaan, mijn werk, boy ophalen en weer slapen. Natuurlijk zijn onze dagen samen vrij wel heel leuk, maar die horen bij de leuke momenten die ik wel graag wil delen met jullie! 

 

Waar ga ik het over hebben in mijn echte eerste blog op LifeByNikkie

Mijn bevallingsverhaal! Hoe heb ik het ervaren? Persoonlijke foto's en nog veel meer grappige momenten van die dag. Een drukke dag maar wel erg bijzonder. Ik werd ingeleid met 38 weken. Wil je weten waarom? Wacht dan mijn volgende blog af.

 

Wil je al onze zoete momentjes volgen? Volg me dan op Instagram en houd ons in de gaten!

Mocht je zelf wat willen delen met mij ? Dat mag gerust en mail naar sabrinaverhoef@hotmail.com

 

Liefs x 

Sabrina 

Reactie schrijven

Commentaren: 0