Blogposts mommy Anneke

Wanneer de gynaecologe dit voorstel doet kan ik alleen maar huilen, ik heb zo verschrikkelijk gefaald! Een keizersnede dat is wel het aller laatste wat ik wilde.. De rede van inleiden was juist zodat ik nog de kans kreeg op een natuurlijke bevalling in plaats van een geplande keizersnede..  Maar diep in mijn hart weet ik dat ik niet verder moet gaan... Read more...


Helaas gebeurde er in die eerste 12 weken ook nog iets waar elke zwangere vrouw bang voor is; ik kreeg een bloeding.. Meerdere malen wat rood bloed verlies, vlak voor onze eerste echo met 8 weken.. In paniek belde ik het ziekenhuis op wat ik hier nu mee moest en ik mocht die zelfde middag nog langs komen voor een vervroegde echo.

Read more...

Dit was wel even van het ene uiterste in het andere.. En wat nu? De gynaecoloog raden ieder geval zeer af om gemeenschap te hebben want het risico op een meerling zwangerschap en dan niet twee of drie nee misschien wel veel meer was heel groot! Daarbij moest mijn lichaam echt herstellen van deze over stimulatie en mocht ik zeker 2 maanden geen behandelingen meer krijgen... Read more...


Nadat we in april 2015 een kleine intieme bruiloft hadden gehad besloot ik te stoppen met de pil we zouden immers bijna de sleutel krijgen van ons nieuwe huis en zat ruimte hebben om een kindje te laten opgroeien.

Omdat ik na de zomer vakantie van 2015 nog steeds niet ongesteld was geworden besloot ik toch maar eens langs de huisarts te gaan... Read more...
Reactie schrijven

Commentaren: 0