Blogposts mommy Priscilla

Tijdens een styling event in de kledingwinkel word er laten zien dat de vele verschillend merken in de winkel zo leuk te mixen zijn tot een super gave outfit. Er word een leuke fotoreportage gemaakt  die je een week na het event per mail toegestuurd krijgt. Uiteraard kan je zelf ook rond snuffen in de winkel voor een leuke outfit. Read more...

 

Vandaag zitten we op de bank met mama Priscilla! Tijdens haar zwangerschap kreeg ze enorm veel last van bekkeninstabiliteit. Ze moest vervroegd stoppen met werken en verplicht bedrust houden.

Maar hoe gaat het nu met haar? 

Read more...

Zwangerschapsmasker, wie kent het niet? Ik ging informatie opdoen en zag dat het na de zwangerschap binnen 3 maanden weg kon trekken. Ook moest je uitkijken met zon. Laat het net een super mooie voorzomer zijn. Dus ik kocht het product van Inna zonnebrandcrème tegen zwangerschapsmasker en striae.  Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0