Mama Lore

Enkele weken geleden deelde ik mijn verhaal al op LBN. (www.lifebynikkie.nl/2017/07/11/het-

verhaal-van-mama-lore) Ik vond het zo leuk en herontdekte mijn passie voor schrijven. Toen Nikkie op zoek was naar nieuwe mama bloggers stelde ik mij dan ook meteen kandidaat!

 

Wie ben ik?

Ik ben Lore, 22 jaar, afkomstig uit België en woon op zo’n 10 km rijden van Antwerpen. Ik werk als deeltijds verkoopster in een kledingwinkel en daarnaast probeer ik via zelfstudie een bachelor psychologie te halen. Ik heb mijn vriend (Maruly) leren kennen toen ik op reis was in Australië. Ik had een Working Holiday Visum en werkte samen met hem als receptionist in een resort. Al heel vroeg in onze relatie bleek ik zwanger te zijn van ons zoontje, Luke. We besloten, ondanks onze prille relatie, er volledig voor te gaan. Momenteel woont hij in Australië terwijl ik in België woon samen met Luke. We wonen bij mijn moeder en delen een kamertje. Ik heb heel veel aan haar gehad en ben haar ook erg dankbaar. Een kind alleen opvoeden is niet makkelijk en ik heb daardoor zeer veel respect gekregen voor ouders die het echt helemaal alleen moeten doen. Momenteel ben ik op zoek naar een eigen plekje om te wonen. Aanvankelijk zal mijn vriend hierheen komen maar dat proces neemt veel tijd in beslag.

 

Introducing Luke

Mijn zoontje Luke heeft mijn hele leven veranderd. Ik hoor vaak van familie en vrienden dat ik er opvallend gelukkiger uit zie. Luke is geboren op 23 september 2016 om 15:16 via een onverwachte keizersnede. Hij had al van voor de geboorte een cyste in zijn linkerlong. Die hebben ze ontdekt toen ik 19 weken zwanger was. Op 27 maart 2017 moest Luke onder het mes. Ze besloten de bovenste linker longkwab te verwijderen want die zat vol cystes. Hij herstelde bijzonder goed en gaat nu meerdere keren per week naar een kinesist om zijn longcapaciteit te optimaliseren.

Luke is een echte deugniet. Sinds zijn operatie is hij opvallend vrolijker. Als hij schatert van het lachen smelt mijn hart. Het is het mooiste geluid in de wereld. Ik denk dat veel ouders dit kunnen beamen!

 

Waar ga ik over bloggen?

Ik ga voornamelijk schrijven over mijn leven als mama, updates geven over mijn zoontje, project ‘zwangerschapskilo’s verliezen’ gaat van start (het is bijna een jaar geleden, dus het wordt wel eens tijd!), en zo veel meer. Kortom, alles wat me bezig houdt!

Ik kijk heel erg uit naar dit nieuwe hoofdstuk. Ik heb altijd graag geschreven en voor mij is het de ideale manier om mezelf te uiten en creatief te zijn. Wekelijks zal er 1 blogpost van me verschijnen. In de toekomst zouden dit er meer kunnen zijn maar eerst eens kijken of dit haalbaar is en te combineren valt! Ik hoop jullie zeer snel terug te zien!

 

Mocht je vragen hebben mag je me steeds contacteren via mijn Instagram-account @LoreSmellenbergh

 

Heel veel liefs, Lore 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0