Blogposts mommy Adaja

Wie gaat er nu op vakantie zonder kinderen?! Er is niemand die het hard op heeft uitgesproken, maar je hoorde het mensen gewoon denken. Als je mij dit een paar jaar geleden had gevraagd had ik waarschijnlijk hetzelfde gedacht. Maar de 3,5 jaar gebroken nachten hakken er aardig in. Dus dat weekje zonder kids klonk steeds verleidelijker. Read more...

 

Ons klushuis is nog lang niet af maar nu de box de deur uit is, kon ik het niet langer laten. Een gezellig speelhoekje maken voor de draakjes. Omdat ik lichtelijk allergisch (zacht uitgedrukt) ben voor hysterisch en kleurrijk kinderspeelgoed is het een stylish verantwoord hoekje geworden

Read more...

Van wijntjes drinken tot de zon opkwam en urenlang salsa dansen op het strand en shoppen tot m'n kast letterlijk propvol zat met de nieuwste items.. naar flesjes opwarmen, de mini disco dansjes mee hupsen en never nooit meer een nieuwe outfit voor moi. Maar hey, als de kids er maar op en top uitzien. Beter verwend dan verwaarloosd.
Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0