Blogposts mommy Axelle

Ik reis al zolang in mij herinner, veel valt er niet te herinneren want zo oud ben ik namelijk niet maar goed. Ik heb overal gezeten en bezocht maar naar een All-in resort was ik nooit echt meer geweest sinds ik 5 jaar oud was. Mijn vriend daarin tegen is de ALL-IN KING ! Die vervelende man die om 7 uur s’ochtends zijn handdoek legt aan het zwembad? Dat is hij!! Read more...

Zelf heb ik al een eigen blog Callyourmother maar toen Nikkie mij vroeg om vaste gastblogger te worden zag ik dit meteen zitten ! Ik ben niet je typische moederkloek aka tante kaat met goede tips want die heb ik niet ! Ik ben onvoorbereid in dit moederwereldje ingestapt en na een jaar kan ik zeggen dat het me best bevalt haha, maar nu alle gekheid op een stokje.Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0