Blogposts mommy Kaylie

Om te beginnen had ik pre baby enkele voornemens. Een daarvan was dat ik vooral geen Moeke zou worden die haar leven saai op de bank zou doorbrengen en ik zou vooral nog met enige regelmaat lekker avondjes uitgaan met manlief en de meiden. Hoe zou het nu gesteld zijn met dat voornemen hoor ik jullie denken...

Saai is ons leven in elk geval niet. 

Read more...

Ik kon niet wachten dus om relaxed ons kind op de wereld te zetten en ik was er na een paar uur weeën ook wel klaar mee. Joïs overigens ook, want haar hoofdje was al te zien. Had ik even geluk dat op dat moment de moeder voor mij in de OK  klaar was met haar relax ingreep en weer helemaal zen was, dan konden ze mij in elk geval gaan verlossen. Snel, snel naar beneden. Read more...

Toen ik net moeder werd (januari ’17) kreeg ik ineens heel sterk de behoefte om te gaan schrijven. De eerste weken na de geboorte van onze dochter hield ik zelfs voor de eerste keer in mijn leven een dagboek bij. Toen ik tegelijkertijd merkte hoe leuk het Instagram wereldje is met al die lieve mama’s en hun kindjes, wilde ik dit eens gaan proberen. 

Read more...Commentaar schrijven

Commentaren: 0