Blogposts mommy Nesserine

 Er kleurde 1 streepje en al snel kleurde er een over-duidelijke tweede streep bij. Nee, nee, nee, meen je dit!? Met tranen in mijn ogen en een positieve JA positieve test in mijn handen liep ik naar Yannick toe. ‘Schat ik ben zwanger!! wij worden Papa en Mama’. Zo intens gelukkig dat wij waren moest het toch nog wel even doordringen.

Read more... 

Ik kan jullie natuurlijk tot in de details vertellen over het passen van mijn jurk, de accessoires, het vinden van de perfecte ringen, de jurken van mijn bruidsmeisjes etc. maar dan wordt het een boekwerk in plaats van een blog. Om het kort te houden vertel ik verder vanaf het moment dat wij het vliegtuig instapten op weg naar een onvergetelijke tijd.

Ineens was het zo ver. Read more...

Op 3 oktober 2015 deed hij wel heel erg verdacht. S ‘avonds moest ik een mooie outfit aantrekken want wij zouden wat leuks gaan doen. Nou dat hoef je mij natuurlijk geen tweede keer te zeggen, ik had mezelf opgedoft en een mooie zwarte jurk aangetrokken met daaronder een stel zwarte hakken. Niet wetend waar ik naartoe zou gaan liet ik mij die avond compleet verrassen. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.