Blogposts mommy Nesserine

Hoeveel liefde dit kleine meisje ons en iedereen om ons heen kan geven is echt ongelofelijk. Maar ook hoeveel zij en vooral wij van elkaar geleerd hebben. Wat is het ouderschap toch mooi! Oké nu dwaal ik af, laat ik verder gaan waar ik gebleven was. Noé haar verjaardag dus.Ik vind een eerste verjaardag toch wel extra speciaal dus daarom willen wij het goed gaan vieren! Read more...


 Er kleurde 1 streepje en al snel kleurde er een over-duidelijke tweede streep bij. Nee, nee, nee, meen je dit!? Met tranen in mijn ogen en een positieve JA positieve test in mijn handen liep ik naar Yannick toe. ‘Schat ik ben zwanger!! wij worden Papa en Mama’. Zo intens gelukkig dat wij waren moest het toch nog wel even doordringen.

Read more... 

Ik kan jullie natuurlijk tot in de details vertellen over het passen van mijn jurk, de accessoires, het vinden van de perfecte ringen, de jurken van mijn bruidsmeisjes etc. maar dan wordt het een boekwerk in plaats van een blog. Om het kort te houden vertel ik verder vanaf het moment dat wij het vliegtuig instapten op weg naar een onvergetelijke tijd.

Ineens was het zo ver. Read more...


Op 3 oktober 2015 deed hij wel heel erg verdacht. S ‘avonds moest ik een mooie outfit aantrekken want wij zouden wat leuks gaan doen. Nou dat hoef je mij natuurlijk geen tweede keer te zeggen, ik had mezelf opgedoft en een mooie zwarte jurk aangetrokken met daaronder een stel zwarte hakken. Niet wetend waar ik naartoe zou gaan liet ik mij die avond compleet verrassen. Read more...
Reactie schrijven

Commentaren: 0