Blogposts mommy Samantha

Maandags naar de oogarts in het VUmc, racen naar Hoorn omdat broertjelief met een gebroken vinger op de SEH zit en de dag erna mocht Jay zich weer melden bij de kinderarts in het WFG voor zijn 1jaars controle. Dagen waar ik tegenop zag en oh zo blij ben dat ze voorbij zijn! De oogarts was nog een dingetje... Read more...


Binnenkort zitten wij weer met regelmaat in het ziekenhuis. Doordat Jay te vroeg geboren is, wordt hij secuur in de gaten gehouden. In november is de 1 jaars controle. Aangezien Jay geboren is in het VUMC in Amsterdam en uiteindelijk overgeplaatst is naar het WFG in Hoorn, lopen we in twee ziekenhuizen. Read more...

Ik was al een enige tijd bezig met de voorbereiding en toch kwam ik zaterdag nog in tijdnood... zoveel leuke ideeën die ik graag wilde realiseren! Zondag stond de eerste visite al vroeg voor de deur. We hadden er voor gekozen de visite te verspreiden over de dag zodat het niet té druk zou worden voor Jay. Read more...


Vrijdag 1 september wordt Jay 1! Wat is het jaar voorbij gevlogen! Aangezien ik een control freak ben, was ik al vroeg begonnen met de voorbereiding voor Jay zijn eerste verjaardag. Eigenlijk zouden we een herfstkindje krijgen maar nu we een zomerkind hebben, hopen  we het lekker buiten te vieren. Dus extra veel ruimte om te versieren. Read more...

Driekwartier later kwamen we aan in het AMC in Amsterdam. Hier werden we goed voorbereidt op een mogelijke vroeggeboorte. Wat zou er gaan gebeuren met Jay, waar komt hij terecht? Hoe zal hij eruit zien aangezien hij nog niet ‘klaar’ is? Hoe ziet een couveuse eruit en waar zijn al die slangetjes voor die hij krijgt?! Read more...


Samantha, 25 jaar, getrouwd met Jordy en sinds vorig jaar september de trotse mama van Jay. Eigenlijk zou Jay een november kindje worden, tot onverwachts mijn bevalling begon na 29weken zwangerschap. In mijn blogs wil ik jullie graag meenemen in ons dagelijkse leven, maar ook naar het leven met een premature baby. Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0