Mama Adaja

Oh my, een 'mommy' blogger.

Wie had dat ooit gedacht.

Wat kan je leven in 4 jaar tijd ineens zoooo veranderen.

Van wijntjes drinken tot de zon opkwam  en urenlang salsa dansen op het strand en shoppen tot m'n kast letterlijk propvol zat met de nieuwste items.. naar flesjes opwarmen, de mini disco dansjes meehupsen en never nooit meer een nieuwe outfit voor moi. Maar hey, als de kids er maar op en top uitzien. Beter verwend dan verwaarloosd.

Want die 2 bloedjes van kindjes zijn de slapeloze nachten meer dan waard.

Ik ben getrouwd, 29 jaar en we hebben dus 2 kids. Quinn van 3 jaar en Mayla van 1 jaar. Quinn is een enorme boef en een kleine druktemaker. Mayla is het tegenovergestelde van haar broer en een heel rustig lief meisje.

Een goeie combi en ze zijn gek op elkaar.

Vanwege enorme bekkenklachten tijdens beide zwangerschappen ben ik momenteel nog steeds uit de running. (Mayla is al 1 :( Do you feel me?!?) Enorm frustrerend en vermoeiend en een volgende zwangerschap is ook uitgesloten. Dat vind ik gelukkig geen probleem want we zijn happy with the four of us.  Voor mijn zwangerschappen werkte ik als zelfstandig visagiste en hairstyliste. De leukste baan ever! Zo af en toe doe ik nog een opdracht maar helaas moet ik dat daarna vaak bekopen met een aantal dagen enorm veel last van m'n bekken. Met 2 rondrennende kleine kids is dat niet echt een goede combi. Maaaaar gelukkig zijn we op de goede weg en merk ik inmiddels wel verbetering. Thank god!

Hele dagen thuis met twee kids zorgt voor een flinke dosis creativiteit, chaos en humor. Met elke dag wel een gezellige peuterdriftbui (of 2,3,4,5..) om de boel spannend te houden. Tel daarbij op dat we 2 jaar geleden een kluswoning hebben gekocht en mijn man alles zelf doet.. kortom, we vervelen ons niet. Hij werkt zo'n 60 uur per week en klust daarna nog vrolijk thuis door. Met mijn iets wat ongeduldige aard duurt dat klussen mij soms net wat te lang. Waardoor ik tot grote vreugde van manlief (heart attack) even snel wat spijkers in de muur tik voor wat te leuke schilderijen die al zooo lang aan het wachten zijn op een mooi plekje. 

 

Tot nu toe beperk ik me vooral tot het uitleven in de kinderkamers en een speelhoekje.

Voor een kijkje in de kinderkamers deed ik eerder mee aan het rubriek Roomtour. Bekijk de roomtour Mayla & de roomtour Quinn.

 

De komende tijd gaan jullie van mij blogs zien waarin in jullie een kijkje geef in mijn 'momlife' Wat niet alleen bestaat uit peuter driftbuien en hele dagen knutselen en spelen. Maar ook vol met DIY projectjes, wijntjes na een lange dag en shop en interieur en beauty spam. Ik hou ervan!  

Dit was mijn DIY van vandaag toen beide kids tegelijk een middagslaapje deden. (Uniek moment want dat gebeurt zelden) Een peace teken. Nu nog een mooi plekje voor zoeken. Misschien boven de speelhoek.. ;-) Staat best leuk toch?!

 

Liefs Adaja

 

Follow me on Instagram: @this_cool_life  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0