Mama Axelle

Jezelf voorstellen en daarmee een zo duidelijk mogelijk beeld van jezelf schetsen… Hoe kan dat beter dan door middel van een foto?

 

Dit ben ik! Of beter gezegd dit zijn wij! Mijn naam is Axelle een jonge twintiger die studeert, werkt en bovendien mama is van lieve dochter Nahla! Laat dat mama zijn nu de leukste baan zijn die er is. De combinatie mama en student is ontzettend zwaar daarbuiten werk ik ook als hostess op events en ‘probeer ’ ik een huishouden te runnen. Druk is een understatement.

 

Zelf heb ik al een eigen blog Callyourmother maar toen Nikkie mij vroeg om vaste gastblogger te worden zag ik dit meteen zitten! Ik ben niet je typische moederkloek aka tante kaat met goede tips want die heb ik niet! Ik ben onvoorbereid in dit moederwereldje ingestapt en na een jaar kan ik zeggen dat het me best bevalt haha, maar nu alle gekheid op een stokje.

 

Ik ga jullie wel in mijn drukke leventje meenemen met soms grappige situaties, omdat ik nog  jong ben en niets wil missen reis ik nog steeds heel graag maar nu met mijn dochter .Deze reizen wil ik absoluut met jullie delen en als ik dan toevallig toch een tip heb dan vermeld ik die ook even. Neem ook alles wat ik zeg niet té serieus! Als ik zeg dat ik mijn dochter af en toe achter het behang wil kleven hou ik nog steeds dood veel van haar en haal ik het bloemetjes behang net zo snel weer van der schattige snoetje ;)

 

Dus volgende keer als jullie een post van mij zien voorbij komen zeg ik even wat je best kan doen :Leg jullie kinderen in bed, grabbel in de verboden chocola/koeken kast, zet jezelf een thee of een dubbele espresso en geniet van een ontspannende blogpost waarin ik mijn zegje doe en vooral geen blad voor de mond neem!

 

Ik ben van plan om 1 keer in de maand hier te bloggen en moesten jullie het toch zo gezellig vinden kan je mijn blog een keertje per week checken of stalk mij op Instagram zodat ik jullie terug kan stalken en jullie prachtige foto’s kan liken!

 

Tot de volgende keer & don’t take life too serious!

 

Xx Axelle

 

Blog: www.callyourmother.wordpress.com

 

Insta: instagram.com/axellemademoiselle

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0