Mama Samantha

 

Word jij onze vaste mama blogger?

 

Deze vraag kwam voorbij op mijn IG. Even scroll ik verder maar toch gaat mijn vinger terug naar die vraag…. Waarom niet?! Nikkie had al eens gevraagd om ons verhaal op papier te zetten, alleen was ik daar toen nog niet aan toe. 

Samantha, 25 jaar, getrouwd met Jordy en sinds vorig jaar september de trotse mama van Jay. Eigenlijk zou Jay een november kindje worden, tot onverwachts mijn bevalling begon na 29weken zwangerschap. In mijn blogs wil ik jullie graag meenemen in ons dagelijkse leven, maar ook naar het leven met een premature baby.  

Veel liefs, Sam

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.