Blogposts mommy Andrea

Op 28 oktober vier ik samen met familie en vrienden Lexi's eerste verjaardag, en in mezelf vier ik dat ik het eerste jaar als mama heb overleefd. Ik vier haar leven, maar ook mijn nieuwe leven. Ik vier dat ik tegenslagen heb overwonnen, dat ik een prachtig gezin heb en wij samen in 1 jaar al een heel eind zijn gekomen. "Started from the bottom, and now we're here" zullen we maar zeggen. 

Read more...

Zoals ik al in het begin vertelde, had ik een heel ander idee van de kraamtijd. Terwijl ik dacht dat ik veel tijd zou overhouden voor mezelf, bleek dit absoluut niet zo te zijn. Als Lexi sliep deed ik de huishoudelijke klusjes en wanneer ze wakker was, was ik constant met haar bezig. In het begin durfde ik me niet eens te douchen als ik alleen met haar thuis was, dan maar wachten tot Tim er was. Read more...

De maanden die volgde waren chaotisch, stressvol, emotioneel maar ook absoluut bijzonder. Tijdens mijn zwangerschap zijn we op zoek gegaan naar een geschikte woning, een nieuwe weekendbaan voor Tim en moesten we onszelf voorbereiden op het ouderschap. 

Ondertussen kreeg ik complicaties tijdens de zwangerschap, wat natuurlijk nog meer stress gaf. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.