Blogposts mommy Andrea

Aangezien ik altijd een kinderwens heb gehad fantaseerde ik vaak over het zwanger zijn. Hoe zou ik het vinden als het mij zou overkomen? Hoe zouden die schopjes voelen? Hoe leuk zou het zijn om allemaal babyspullen te kopen en een kinderkamertje in te richten?

Nou, het was in realiteit toch even net iets anders dan verwacht. 

Read more...


Op 28 oktober vier ik samen met familie en vrienden Lexi's eerste verjaardag, en in mezelf vier ik dat ik het eerste jaar als mama heb overleefd. Ik vier haar leven, maar ook mijn nieuwe leven. Ik vier dat ik tegenslagen heb overwonnen, dat ik een prachtig gezin heb en wij samen in 1 jaar al een heel eind zijn gekomen. "Started from the bottom, and now we're here" zullen we maar zeggen. 

Read more...

Zoals ik al in het begin vertelde, had ik een heel ander idee van de kraamtijd. Terwijl ik dacht dat ik veel tijd zou overhouden voor mezelf, bleek dit absoluut niet zo te zijn. Als Lexi sliep deed ik de huishoudelijke klusjes en wanneer ze wakker was, was ik constant met haar bezig. In het begin durfde ik me niet eens te douchen als ik alleen met haar thuis was, dan maar wachten tot Tim er was. Read more...


De maanden die volgde waren chaotisch, stressvol, emotioneel maar ook absoluut bijzonder. Tijdens mijn zwangerschap zijn we op zoek gegaan naar een geschikte woning, een nieuwe weekendbaan voor Tim en moesten we onszelf voorbereiden op het ouderschap. 

Ondertussen kreeg ik complicaties tijdens de zwangerschap, wat natuurlijk nog meer stress gaf. Read more...
Reactie schrijven

Commentaren: 0