Blogposts mommy Jennifer

Thomas is dan nu weliswaar 9 maanden oud en het duurt dan nog wel even voordat hij in de regen op de fiets stapt en vertrekt naar een vriend, nog even snel een foto maakt en dan snel doorrijdt. Je vertrouwt er een beetje op dat de wereld veilig genoeg is en dat je kind gewoon op een vrijdag eind van de dag op de fiets kan stappen en aankomt op bestemming. Read more...

Zomer is bijna voorbij. Oh men, time flies kan ik je wel zeggen. Ik bedoel begrijp me niet verkeerd maar wat een leuke zomer heb ik gehad. Een zomer met veel zonuren en veel stranddagen. Maar als het aan mij ligt had de zomer wel een paar weekjes langer mogen duren. Read more...

Het was niet makkelijk om ons leven, familie en vrienden achter te laten in Nederland. Het heeft dan ook even gekost voordat ik geen heimwee had en i.p.v. alleen dingen te zien die er niet zijn, dingen zien die er juist wel zijn. Snap je het nog? Thank god voor social media. Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0