Blogposts mommy Julie

Op vrijdag heb ik mijn vrije dag en gingen naar de dokter om hem te laten nakijken. Een virus, hij kreeg  medicijnen om zich beter te voelen. Volgens de dokter zijn rust en goed eten nog steeds het beste medicijn. We dachten dus dat het snel beter zou gaan met hem. Maar hij begon dus ook slechter te eten... Read more...


Ter voorbereiding van Seth zijn eerste verjaardag lieten we een fotoshoot nemen van zijn cakesmash. Ik keek hier enorm naar uit, maar zat toch wel met heel wat dingen in mijn hoofd. Wat als hij niet 'smasht'? Wat als hij begint te huilen? Gelukkig zijn de resultaten wel enorm leuk, dus gepieker om niets :-).

Read more...


Nadien is eigenlijk een grote roes. Je kan eindelijk wat ontspannen denk ik, en het overdonderd je gewoon.. Opeens lag er een baby op mijn buik, jij was er! 18 uur later werd ik opeens mama. Ik was zo overdonderd van jouw komst. Om 21u32 was je daar opeens, 50 cm en 3,305 kg perfectie!

Read more...

Dat magische gevoel – het moedergevoel. Het is moeilijk te omvatten, van de ene moment op de andere ben je ineens ‘mama’. Niets of niemand kan je hier op voorbereiden, en ook niets is zoals je denkt dat het zal zijn. Al die mijlpalen die afgelopen jaar geweest zijn. 

Read more...


Wauw, wat een jaar. Terwijl ik dit schrijf moet ik starten aan de voorbereidingen voor Seth zijn verjaardag.

Het is zo dubbel. Seth zien opgroeien en ontwikkelen is zalig, maar het gaat zo snel.

Dit jaar is echt gevlogen, maar er is ook zo veel gebeurd.

Read more...


Het grootste nadeel bij mij is dat ik heel veel moet missen van Seth. De kans dat hij zijn eerste stapje zet bij de grootouders of in de crèche is groter dan dat hij dit thuis zal doen. Dat is heel jammer ja, maar anderzijds zijn er zo velen. Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om van 1 loon te leven. Read more...

Dat moeder worden je hele leven veranderd, wist ik wel. Je hebt wel een idee hoe het zal zijn. Je zal er veel voor moeten opgeven, maar je krijgt er ook veel voor terug. 

Ik moet wel toegeven, ik heb het soms wat onderschat. Ik ben toch enkele keren van mijn roze wolk gevallen.

Read more...


Ook al mis ik mijn 'kleine baby', het is geweldig om te zien hoe ver je al staat, wat je allemaal al kan.

Je wordt al een echt mensje, met een eigen wil maar een zeer goed humeur (meestal). Mijn hart smelt als je daar weer bent met die big smile op jouw gezicht. 

Read more...


Al 6 maanden. De tijd gaat veel te snel. Een cliché, maar het is zo waar.. Ik wist dat het snel ging gaan, maar zo snel? En zo kwam al snel het besef: ik wil al deze mooie momenten herinneren. En omdat je niet alles tot in de kleinste details kan onthouden, begon ik dus wat te schrijven. 

Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0