Blogposts mommy Julie

Het grootste nadeel bij mij is dat ik heel veel moet missen van Seth. De kans dat hij zijn eerste stapje zet bij de grootouders of in de crèche is groter dan dat hij dit thuis zal doen. Dat is heel jammer ja, maar anderzijds zijn er zo velen. Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om van 1 loon te leven. Read more...


Dat moeder worden je hele leven veranderd, wist ik wel. Je hebt wel een idee hoe het zal zijn. Je zal er veel voor moeten opgeven, maar je krijgt er ook veel voor terug. 

Ik moet wel toegeven, ik heb het soms wat onderschat. Ik ben toch enkele keren van mijn roze wolk gevallen.

Read more...


Ook al mis ik mijn 'kleine baby', het is geweldig om te zien hoe ver je al staat, wat je allemaal al kan. Je wordt al een echt mensje, met een eigen wil maar een zeer goed humeur (meestal). Mijn hart smelt als je daar weer bent met die big smile op jouw gezicht. 

Read more...


Al 6 maanden. De tijd gaat veel te snel. Een cliché, maar het is zo waar.. Ik wist dat het snel ging gaan, maar zo snel? En zo kwam al snel het besef: ik wil al deze mooie momenten herinneren. En omdat je niet alles tot in de kleinste details kan onthouden, begon ik dus wat te schrijven. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.