Blogposts mommy Callista

Zondag 12 November vierde wij Josefien haar 1ste verjaardag met familie en vrienden. Ik was al maanden bezig met versiering, uitnodigingen maken en het cadeau uitzoeken. We droegen matching kleding en hadden een prachtige taart. Manlief ergerde zich aan de zoveelste taart foto. Moet nou alles perfect zijn? Read more...


Wij kochten een prachtig kamertje met alles er op en der aan inclusief ledikant en wiegje. Alleen heeft Josefien nog geen nacht in dit prachtige kamertje geslapen en staat het onbeslapen wiegje alweer op marktplaats. Josefien had erg veel last van reflux als baby en zo  begon het samen slapen. 

Read more...


Josefien zal op 14 november een jaar worden en wij zullen haar 1ste verjaardag vieren met vrienden en familie 2 dagen eerder. Op 20 juli deed ik mijn eerste bestelling voor haar traktaties en 24 augustus had ik de uitnodigingen en sluitzegels al klaar liggen. Dit kan je compleet gestoord vinden.. Nou dat is het ook. Read more...

Ik had ook nooit verwacht dat ik zo panisch zou doen om stukjes eten, ik werk al ruim 6 jaar met kinderen en na vele EHBO cursussen zou ik toch op alles voorbereid moeten zijn? Maar ik zat met doodsangsten op de bank als manlief Josefien brood gaf. Inmiddels likt ze mijn bord af en probeert ze hapjes van mijn avond eten. Read more...


Als ik eerlijk ben wilde ik gewoon niet dat andere gingen pronken met mijn dochter. Zelf heb ik met regelmaat de (pas)geborenbaby foto’s toe gestuurd gekregen van de kinderen van iemand zijn vriendin/collega/schoonzus die ik niet of nauwelijks ken. Dit wilde wij niet en waren daarom heel duidelijk in ons standpunt. Read more...


Ik moest boven in bed blijven en voelde mij totaal niet op mijn gemak. Mijn looks zijn absoluut niet overweldigend, maar ik wilde zo graag douchen en even een makeupje op doen. Dit was geen optie: Ik moest in bed blijven. Ik mocht Josefien niet zelf naar beneden tillen.

Read more...

Het was begonnen. We belde de VK en die kon er met 50 minuten zijn. Ik werd gek! 50 minuten ben je niet wijs? Manlief liep maar te ijsberen en maakte zich druk om de afvalzak die nog weg moest. Ik heb hem vriendelijk gevraagd de buurvrouw te halen voor afleiding.

Read more...


Daar maakte ik mij stiekem helemaal niet druk om: Alleen wel om hoe ik het vriendlief ging vertellen dat het geen kater was, maar een zwangerschap! Na wat gespeur op Pinterest  vulde ik een emmer met katten grind en stak daar alle zwangerschapstesten in.

Read more...


Even voorstellen! Ik ben Callista, 27 jaar en mama van Josefien Sofie. Eigenlijk ben ik een echte huismuts met geiten wollen sokken  (met een trendy randje). Ik hoop dat je plezier zult hebben in het lezen van mijn blogs.

Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0