Blogposts mommy Rianne

Ik twijfel of ik dit onderwerp wel moet aansnijden. Lotte slaapt eindelijk door!! En stiekem, bijgelovig als ik ben, ben ik bang dat ik juist ongeluk op me af roep om dit te benoemen. Dus ik typ dit dan maar met mijn vinger gekruist (best lastig trouwens). Read more...

Mijn vriend is een echte ondernemer. Hij is altijd bezig met het verder ontwikkelen van zijn bedrijven. Dit maakt de keuze om thuis te blijven voor mij ook makkelijker. Zo kan hij zich storten op het werk en zorg ik voor de dingen thuis.  

Read more...

Bij de eerste bezichtiging waren we al helemaal verkocht. Zoveel sfeer, zo’n mooie afwerking, een grote tuin, een prachtige zolder. Ons hart was AAN.  Spannende tijden wel hoor. Bieden, onderhandelen. Iedereen die een huis heeft gekocht kan dat wel beamen denk ik. Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0