Blogposts mommy Rianne

Ik twijfel of ik dit onderwerp wel moet aansnijden. Lotte slaapt eindelijk door!! En stiekem, bijgelovig als ik ben, ben ik bang dat ik juist ongeluk op me af roep om dit te benoemen. Dus ik typ dit dan maar met mijn vinger gekruist (best lastig trouwens). Read more...

Mijn vriend is een echte ondernemer. Hij is altijd bezig met het verder ontwikkelen van zijn bedrijven. Dit maakt de keuze om thuis te blijven voor mij ook makkelijker. Zo kan hij zich storten op het werk en zorg ik voor de dingen thuis.  

Read more...

Bij de eerste bezichtiging waren we al helemaal verkocht. Zoveel sfeer, zo’n mooie afwerking, een grote tuin, een prachtige zolder. Ons hart was AAN.  Spannende tijden wel hoor. Bieden, onderhandelen. Iedereen die een huis heeft gekocht kan dat wel beamen denk ik. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.