Hometour van Stephan!

 

"Als klein jongetje al een passie voor wonen hebben"

Wij zijn trots op ons interieur omdat het een mix is van diverse stylen zowel industrieel, kleurrijk, gedurfd en retro komen aan bod. We proberen meubels aan te schaffen in ons interieur die niet alledaags zijn en dat vinden wij gaaf. De lamp boven onze eettafel komt bijvoorbeeld van een project inrichter, ook de oude metalen borden boven onze bank zijn niet te vinden in een woonwinkel, deze hebben we gevonden op een markt in het buitenland. Onze woonstijl is echt wat bij ons past en wat wij mooi vinden. Het is een fijne mix van onze favoriete stijlen met hier en daar een knipoog.

 

Ik ben Stephan Kaspers, 31 jaar en ik heb van jongs af aan al een passie voor interieur en verbouwingen. Ik woon samen met mijn vriendin Judith Bolk, 28 jaar, en onze twee katers Dinkey en Wolly.

Van beroep ben ik web developer, maar mijn passie ligt bij verbouwen, het stylen van interieurs en het fotograferen daarvan, een heerlijke afwisseling van bezigheden. Het leuke aan verbouwen en stylen vind ik de talloze mogelijkheden die het biedt. Oftewel je bent nooit klaar, en je kan altijd blijven veranderen.

 

Wij wonen met veel plezier in een prachtige jaren 20 woning midden in het centrum van het Drentse Coevorden. Coevorden is een vestingstad met veel authentieke gebouwen en woningen. Veel van deze woningen vallen onder het beschermd stadsgezicht, waaronder ook onze woning.

Onze woning is gelegen aan het stadspark en biedt uitzicht op de oude stadsgracht. Met op 100 meter loopafstand het authentieke centrum en het kasteel van Coevorden. Daarnaast heb ik tijdens de verbouwing zoveel mogelijk alle oude details proberen te behouden zoals, de originele haarden, en-suite deuren in de woonkamer en de originele tegelvloer in de hal.

 

Onze stijl kan je niet omschrijven in een paar woorden, maar als we toch wat gaan proberen dan schieten ons de volgende woorden te binnen; Gedurfd, industrieel, kleurrijk, retro, urban jungle, stoer en ga zo maar door. Als het maar niet alledaags is, is het voor ons perfect. Het leukste is om alles wat we mooi vinden met elkaar te combineren, hier kan ik soms uren mee bezig zijn. Ook ben ik altijd opzoek naar inspiratie, dit doen we door het bezoeken van (rommel)markten, boeken lezen, woon programma’s kijken op tv en natuurlijk Instagram.

Dit bracht mij op het idee om een eigen Instagram account aan te maken en via deze weg ook mensen te kunnen inspireren. Als je mijn feed bekijkt zie je dat het continu veranderd.

 

Wat opvalt op ons account is onze liefde voor planten in huis, van cactussen tot de pilea, alles komt voorbij. Naast het feit dat we van groen houden vinden we de sfeer die planten geven heerlijk in onze woning.

 

Ook hebben we een heerlijke tuin waar we zelf een overkapping hebben gebouwd. Dit is echt onze tweede woonkamer geworden, hier vind je dan ook talloze planten en een heerlijke grote tafel waar we met de hele familie en vrienden aan kunnen zitten. Om het een huiselijke sfeer te geven ligt er een Perzisch tapijt op de grond.

 

Om deze blog af te sluiten, willen we jullie nog iets meegeven.... Het belangrijkste deel van het inrichten van je woning is het gevoel hebben van THUIS komen. Heb je dat bereikt, dan is je inrichting perfect!

 

Groetjes Stephan & Judith

Instagram: http://www.instagram.com/stephankaspers Website: http://www.kaspers.nl 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0