Mama Nina

Even voorstellen….

 

Hi! Leuk dat ik ook mag gaan bloggen over allerlei mama dingen die ik tegenkom. Vooral hele leuke dingen als het over mijn kindje gaat… want wat ben ik gek op mijn kleine meid, Tess! Daar mee te beginnen…. Tess is 14 maanden oud, geboren op 16-06-2016. Toen ik bevallen was vroeg ik welke datum het eigenlijk was, en besefte ik dat het eigenlijk een hele mooie datum is. Helaas is ze net om 06:07u geboren… ;)

 

Ik ben Nina, 27 jaartjes oud en ‘geregistreerd partner’ met Roy. Op mijn 17e kregen we voor het eerst ‘verkering’, na 3 jaar is deze relatie uitgegaan. Na 3 jaar vrijgezel te zijn geweest, toch weer samen gekomen en ondertussen alweer 4 jaar samen. Sinds vorig jaar juni is ons leven dus verrijkt met een prachtige dochter Tess. Tess is heel lief, maar vooral heel ondeugend, ondernemend en gezellig! Het eerste jaar heeft Tess niet zo heel veel geslapen…. Dat was vrij pittig. Maar wat bijzonder dat je dat bijna weer vergeet zodra je dat lieve koppie ziet, je weer een kleffe kus krijgt of een knuffel met vieze handjes met appelstroop ☺.

 

Waar wil ik allemaal over gaan schrijven? Onder andere mijn bevallingsverhaal. Want het klinkt gek, die bevalling kwam toch nog onverwachts, ook al zou je dat natuurlijk niet verwachten als je weet dat je zwanger bent! Evenals over reuma dat ik heb gekregen na mijn zwangerschap. Dit brengt allerlei vervelende dingen met zich mee, lichamelijk, geestelijk, maar ook met betrekking tot de wens voor een 2e kindje. En hoe was de vakantie met een dreumes? Wat doet mijn onzekerheid over mijn lichaam na de zwangerschap met mij, hoe vullen wij de dagen,  hoe voelde ik me eindelijk weer mezelf, hoe hebben wij de oppas geregeld en waar loop ik daarbij tegen aan etc…. genoeg om over te schrijven ;).

 

De volgende keer zal ik mijn bevallingsverhaal op papier zetten, wat ik trouwens bij anderen altijd erg leuk vind om te lezen!

 

Mocht je mij willen volgen kan dat via instagram op niens90, gezellig als je dat doet!

Tot de volgende keer!

 

Liefs,

Nina

 

Mijn trots!


Reactie schrijven

Commentaren: 0