Blogposts mommy Milou

Na mijn verlof ben ik 32 uur blijven werken. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik jong ben en ambities heb. Op dit moment ben ik weer ruim een jaar aan het werk na mijn verlof. Het valt me absoluut niet tegen om 32 uur te werken, met dank aan de opa’s en oma’s. Read more...


Nu de temperaturen gelukkig weer wat stijgen, leek het mij een goed moment om nog even terug te blikken naar onze vakantie op Ameland. De weersvooruitzichten waren destijds dramatisch en mijn stemming begon ook dit soort vormen aan te nemen. Read more...


Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik dus ook bonusmama. Robine is de dochter van Tjal en ik heb haar leren kennen toen ik een relatie met hem kreeg, zij was toen 14 maanden. Nu is Robine 4 jaar. Zij is ongeveer drie dagen per week bij ons. Read more...


Toen kon de opbouw van onze woonkamer weer beginnen. Als eerste heb ik de eettafel gekocht en ik wissel nog wel eens met de stoelen die ik eromheen heb staan. Het mooiste in huis vind ik eigenlijk wel het wandmeubel dat Tjal en zijn vader samen hebben gemaakt. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.