Hometour van Odilia!

 

Wat leuk!! Jullie mogen even bij ons binnenkijken..

 

We wonen ( Mark & Odilia) sinds mei 2014 in ons huis. Ik had eigenlijk al een tijd een oogje op het huis en na een jaar rond te hebben gekeken, stond er ineens een bord in de tuin. Ik kwam binnen en wist gelijk dat dit ons huis zou worden. Het is een heel licht huis en er was een tijd terug verbouwd en alles was mooi afgewerkt. Zelf hebben we er vrij weinig aan gedaan, we hebben alleen alles laten schilderen en de houten vloer en de massieve houten trappen laten schuren en oliën.

 

Wij houden erg van veel licht in huis, daarom zie je ook

veel wit, maar de kleur grijs zie je hier ook veel terug in huis. Ook zijn we allebei fan van hout. Zoals de tak die we tegen onze buffetkast hebben staan, onze zelf opgeknapte boomstammen en de houten zuil..

 

En onze geweldige licht geoliede houten vloer.

Toch heb ik er mijn eigen stijltje proberen te creëeren met een aantal erfstukken en veel persoonlijke spullen zoals een houten dekenkist van mijn grootvader, een antieke houten schouw die we een opgeknapt hebben en een logeer bed die mijn vader ooit heeft gemaakt, staat nu op onze opgeknapte zolder.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

 

Liefs, Odilia

 

Volg mij ook op Instagram!

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.