Mama Milou

Veranderkriebels, wie kent ze niet?! Toen ik bij Tjal in trok kwamen we allebei uit een relatie en hadden we dus een huis vol spullen, maar er zat weinig eenheid in. Na de geboorte van Kick begon me dat steeds meer te irriteren en heb op een dag de complete inboedel op Marktplaats gezet (ja echt, zonder dat Tjal dit wist). Gelukkig was hij niet boos en kon hij ook wel begrijpen dat ik er meer ons huis van wilde maken. We hebben eigenlijk ook nog wel verhuisplannen, maar die zijn even geparkeerd. Terug naar Marktplaats, binnen een week of twee hadden we alleen nog maar een bank en stond de televisie op de vloer. Ik had niet verwacht dat het zo ontzettend snel zou gaan! 

 

Toen kon de opbouw van onze woonkamer weer beginnen. Als eerste heb ik de eettafel gekocht en ik wissel nog wel eens met de stoelen die ik eromheen heb staan. Het mooiste in huis vind ik eigenlijk wel het wandmeubel dat Tjal en zijn vader samen hebben gemaakt. We hadden in eerste instantie een timmerman ingeschakeld om dit te gaan maken, maar voor dat geld konden we het ook zelf! De mannen zijn toen aan deze bekende 'Ikeahack' begonnen en ik ben er zo blij mee! Een plekje voor de kindjes om te spelen, een heleboel opbergruimte en ook extra zitplaatsen aan de tafel. Vervolgens hebben we de bank gekocht, deze is van Design on Stock. Deze bank staat hoog op de poten, hier heb ik bewust voor gekozen, omdat het dan wat luchtiger oogt in het geheel. Voor nood hebben we nu twee kleine tafeltjes als salontafel, maar in november wordt de nieuwe salontafel geleverd. Dit is een grote, ronde, witte tafel met een vierkant onderstel. 

 

Zoals jullie zien hou ik graag de basis rustig, maar met accessoires, bloemen en een geverfd muurtje breng ik er kleur in. Ja, ik heb het voor elkaar gekregen om een muur lichtroze te verven. Ik kan namelijk niet zonder kleur in huis! 

 

Nog een paar leuke weetjes over ons interieur. Ik vind het belangrijk dat er ook een persoonlijke touch aan gegeven wordt. Zo hebben wij de plattegrond van New York aan ons interieur toegevoegd. Tjal en ik zijn hier naar toe geweest op vakantie en dit is ook de 'grondlegger' van Kick geweest! Daarnaast heb ik een rekje aan de muur hangen waar ik ook wat persoonlijke spulletjes in heb gezet. Zo staan daar de allereerste schoentjes van mij en Tjal in, een windlicht uit Kreta en twee Amsterdamse huisjes omdat we het heerlijk vinden om in Amsterdam te zijn! 

 

Het volgende project wordt de hal, foto's volgen vanzelf!

 

Liefs Milou

Reactie schrijven

Commentaren: 0