Mama Susanna

Hi lieve mama's,

 

Voordat ik aan al mijn onderwerpen ga beginnen zal ik me eerst even voor stellen aan jullie! Ik ben Susanna, drieëntwintig jaar en ik woon in Assen samen met mijn vriend en twee geweldige jongens van bijna 4 en bijna 1 jaar. Ik heb al eerder een gast blog geschreven voor Nikkie. Laatst vroeg Nikkie aan mij of ik dit misschien vaker voor haar blog wilde gaan doen, super lief en leuk dat ze aan mij dacht!

 

Ik moet eerlijk zeggen ik zie mijzelf niet als een schrijf talend, maar ik denk wel veel na op een dag, dus het allemaal van mij afschrijven lijkt mij een heel goed plan om te doen. Ook hoop ik dat andere mama's zich zullen vinden in mijn verhalen en een kleine herkenning er uit halen! Ik ervaar zelf als mama dat als je ergens tegen aanloopt het fijn is als een andere mama dit ook heeft. Iedere mama is anders en ik vind dat we met respect met elkaar om moeten gaan en uiteindelijk willen we maar één ding, en dat zijn gezonde en blije kindjes hebben!

 

Ik kijk uit om te gaan schrijven, en jullie te laten lezen over welke onderwerpen ik zoal nadenk. 

 

Liefs, Susanna

 

Wil je meer weten over ons? Volg mij dan ook op Instagram!

Reactie schrijven

Commentaren: 0