Mama Sabrina

Mijn dieet van Mac burgerking en KFC 

 

Hee gezellig dat je weer op lifebynikkie bent en leuk dat je mijn blog leest!

Ik zie niet dat jij een kind gekregen hebt! Jij? Ben jij mama? Waar heb je het gelaten? Wat heb je gedaan ? Welk dieet volg je?

Dat zijn een paar voorbeelden van de vragen die ik gesteld krijg. 

Vind ik opzich wel grappig want op de vraag welk dieet volg je zeg ik gewoon: " Mac Donald's heerlijk hoor! 

En dan kijken ze me toch raar aan hahaha.

 

Nee echt ik ben tijdens mijn zwangerschap maarliefst. VIJENTWINTIG kilo aan gekomen jaa echt 25 kilo. Hoe heb ik dat voor elkaar gekregen tjhaa ik al echt alles ze zeggen soms wel je eet voor 2 nou ik at voor 4 .als ik foto's terug zie van mijn zwangerschap herken ik mezelf ook niet echt terug. Jaa er mocht echt wel wat bij mij aan want ik was niet de zwaarste.. Ik heb altijd 55 kilo gewogen en ben 1.70 cm lang dus een lang dun potloodje was ik dan ook. Het was moeilijk om aan te komen en had ook geen probleem met de keuze om wat we gingen eten als ik de hele week Mac wou eten zag je dat dan ook niet op de weegschaal. Heerlijk zo je denken maar iets meer bil of iets meer heup zou ik niet erg vinden. Het was dan ook echt een wereld van verschil tijdens mijn zwangerschap alles zag ik terug op de weegschaal ! En in het begin stond me dat ook erg goed maar je kan ook overdrijven hahah. Aan het einde had ik echt hamsterwangen. 

 

Een van de laatste bezoekjes aan de verloskundige schrok ik dan ook echt, ik had de 80 kilo bereikt! Zelf mijn vriend moest daar om lachen.

Ik gaf de eerste 2 weken borstvoeding en ben daar later mee gestopt. Ik denk dat dat ook echt geholpen heeft om alles te laten verdwijnen. Toen Boy 3/4 maanden was (einde van me verlof) zat ik alweer in broek maat 36! 

Alles is er ook echt zelf afgegaan ik heb geen dieet gevolgd ik heb ook niet gesport 

Nu ben je wel als mama continu bezig met trap op trap af met een berg wasgoed in je handen en dat dan paar keer op een dag ons huis heeft 3 trappen dus dat deed ik dan ook wel. 

 

Ik denk ook dat ik echt geluk heb gehad met mijn lichaam, elk lichaam is anders en de één heeft meer moeite met afslanken dan de ander. Dus als je zwanger bent en je leest dit, slank dan af op je eigen manier. Voordat je zo nog boos op me word als Mac niet bij jou werkt haha 

Je zag ook heel snel dat ik zwanger was, met 11 weken kon ik het dan ook echt niet meer geheim houden. 

Ik was ook echt super trots op mijn buik maar wat wou ik weer graag slank zijn, op het eind voel je je echt een nijlpaard. Owh wat was ik bang dat ik zwangerschapstrepen zou krijgen. Aan het einde kon mijn buik ook echt niet meer groeien me huid stond zo strak dat het gewoon jeukte. Maar gelukkig heb ik er geen een streepje aan overgehouden.

 

Ik weeg nu bijna weer 55 op 4 kilo na dus ben echt trots op wat mijn eigen lichaam zelfstandig heeft gedaan! 


Foto 1 : 38 weken zwanger

Foto 2 : boy 3 maanden 

Foto 3 : boy 6 maanden 

Mijn lichaam is nog steeds niet wat het is geweest, en dan bedoel ik ook het fit zijn.

Trap op trap af dat merk ik echt wel . Ze zeggen dan ook 9 maanden zwanger 9 maanden ontzwangeren. Ik geloof dat ook echt zeker af en toe merk ik nog steeds dat mijn lichaam wel een klap heeft gehad. Af en toe denk ik er wel aan . Zal ik weer gaan sporten? Maar waar haal ik die tijd vandaan? Misschien hebben jullie wat tips! Met een baan van 35 uur en een baby is elke tijd die je samen hebt kostbaar en zou ik dat niet willen inruilen om te sporten. Aangezien ze op me werk 5 verdiepingen hebben en ik met de trap kan gaan, vind ik het nu wel oké zo. Maar alle tips zijn welkom. 

Nu Ben ik ook wel benieuwd hoe het met jullie is? Ben je zwanger of zwanger geweest en hoe trots ben jij op je lichaam?! en zou je er toch nog wat aan willen veranderen? Laat het me weten!

Volg als onze zoete momentjes https://www.instagram.com/sabrinaverhoef/ 

Wil je mij wat vragen? Dat mag natuurlijk! Stuur een mail naar: sabrinaverhoef@hotmail.com


Liefs ,

Sabrina 

Reactie schrijven

Commentaren: 0