Hometour van Annelies!

 

Hoi!

Mijn naam is Annelies Dijkhuizen, getrouwd en moeder van 3 kids. Anna van 10, Sophie van 8 en Jonah van 5. Ik ben leerkracht in het speciaal onderwijs en daarnaast werk ik sinds kort bij Spring Store in ’t Harde. Ik geniet van mijn werk met speciale leerlingen en ben blij dat ik daarnaast aan de slag kon bij Spring Store. In de winkel kan ik heerlijk bezig zijn met mooie spullen en planten en geniet van het contact met klanten. Vorige week mocht ik mee op styling bij mensen thuis. Super leuk om te doen!

 

Ruim een jaar geleden kochten we een kavel op onze droomplek. We houden erg van het buitenleven en wilden heel graag wat meer ruimte om het huis. Toen deze kavel te koop kwam waren we allebei heel enthousiast en niet lang daarna hebben we het koopcontract getekend. Daarna begon het ontwerpen van ons huis. We hadden een jonge architect die goed luisterde naar onze wensen en een prachtig ontwerp voor ons tekende. Toen de bouw begon konden we nog nauwelijks geloven dat wij in dit fijne huis op deze heerlijke plek mogen gaan wonen. We zijn erg dankbaar voor deze kans en zien het echt als geschenk van God!

 

De meeste keuzes gingen vrij makkelijk, we wisten goed wat we wilden en wilden naast mooi ook voor praktisch gaan. Met drie kids en een hond is het fijn dat je niet alles ziet op de vloer bijvoorbeeld. Boven hebben we een witte vloer, dat vind ik zo gaaf. Maar je ziet er alles op dus hebben we beneden voor een grijze vloer in de keuken en een eiken vloer in de kamer gekozen. Praktisch en makkelijk schoon te houden.

 

We hebben gekozen voor een fijne grote leefkeuken. Hier zitten we dan ook meer dan in de kamer. De kinderen helpen graag mee in de keuken. Vanuit de keuken hebben we een fijn uitzicht over de weilanden.

 

De kinderen zien mij vaak rommelen met spulletjes en de meiden hebben er ook echt al oog voor. De meiden zeggen al regelmatig tegen mij: ‘Mam, dat vind jij vast mooi’ of plukken bloemen die we dan samen een mooi plekje geven. Groen in huis vind ik erg belangrijk. Altijd staat hier wat op tafel, van een veldboeket met kleur tot een mooie bessentak. Ook houd ik van planten, maar dan het liefst wel iets bijzonders. Ik houd van gezelligheid, maar niet te veel spullen. Ik vind het al gauw te vol, liever een paar mooie grote dingen dan overal wat.

 

Ik shop natuurlijk graag bij Spring Store, maar daarnaast snuffel ik veel op Marktplaats en breng ik regelmatig een bezoekje aan de kringloop. Ook dat vinden onze kinderen leuk. Ze mogen dan meehelpen met meubeltjes opknappen en vinden het geweldig om in de kringloop te zoeken naar ‘schatten’.  Daarnaast is het fijn dat mijn man handig is. Als ik dingen bedenk maakt hij het.

 

Natuurlijk ligt het hier regelmatig vol met speelgoed. Dat zie je niet op de plaatjes op IG, maar het is er wel hoor! Wel houd ik ervan om ’s avond alles op te ruimen. We hebben veel bergruimte, dus speelgoed en knutselspullen genoeg…. maar wel uit het zicht. Onze kinderen spelen het liefst buiten op de trampoline en gaan graag vissen achter ons huis. Dat ziet er zo leuk uit die drie koppies boven het hoge gras uit.

 

Als moeder kan ik nog wel wat leren als het gaat om kids en interieur hoor! Ik houd erg van een opgeruimd en schoon huis, dat red je niet altijd met kinderen en dat hoeft ook niet. Dat loslaten wil ik gaan leren de komende tijd. Zeker als je druk bent is gezelligheid samen als gezin belangrijker dan opruimen en schoonmaken😉

 

Wil je meer over ons weten? Volg mij dan op Instagram!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0