Mama Samantha

Voorbereiding Jay’s verjaardag

 

Vrijdag 1 september wordt Jay 1! Wat is het jaar voorbij gevlogen! Aangezien ik een control freak ben, was ik al vroeg begonnen met de voorbereiding voor Jay zijn eerste verjaardag. Eigenlijk zouden we een herfstkindje krijgen maar nu we een zomerkind hebben, hopen  we het lekker buiten te vieren. Dus extra veel ruimte om te versieren…. Graag neem ik jullie mee in de voorbereiding!

Voor Jay’s verjaardag heb ik gekozen voor de kleuren zwart, wit, zilver en mint. Alles wat ik voor zijn verjaardag gekocht/gemaakt heb, hebben deze kleur.

 

De uitnodiging

 

 Uitnodiging: www.kaartje2go.nl

 

De uitnodiging heb ik gemaakt, met een beetje hulp van kaartje2go.nl. Aangezien ik niet dé kaart voor Jay kon vinden, heb ik een ontwerp van kaartje2go.nl aangepast in de style van het feestje.

Tip! Via www.lijstje.nl heb ik een verlanglijstje gemaakt. De link van het verlanglijstje heb ik vermeld op de uitnodiging. Zo krijgt Jay geen dubbele verjaardagscadeautjes!

 

Versiering

De meeste versiering en aankleding komt bij de Hema vandaan! De geweldige zwart/wit lijn past perfect bij onze thema kleuren! Slingers en ballonnen komen bij Xenos en Ali Express vandaan.

 

Tafeldecoratie: Hema

 

Helaas had de Hema geen etagere in de zwart/wit style…. Dus zelf maar even creatief geweest!

 

Tafeldecoratie: Hema

 

Extra aankleding

Aangezien Jay onverwachts zo vroeg geboren werd, ben ik heel veel vergeten. Onder andere een kraambezoekboek. Achteraf vind ik dat erg jammer. Lang heb ik gezocht naar een soort gastenboek voor Jay’s eerste verjaardag, tot ik terecht kwam bij www.tante-kaartje.nl.

 

Gastenboek: www.tante-kaartje.nl

 

Dit boek is zo onwijs leuk! En dat niet alleen….. tante-kaartje heeft ook een leuke mijlpalen en verjaardagsposter voor ons mogen maken! Dit is toch geweldig?!

 

Mijlpalen poster: www.tante-kaartje.nl

Zelf ook nog even aan de knutsel geweest. Aangezien er ook kinderen komen, heb ik bellenblaas etiketjes gemaakt, in de style van Jay z’n geboortekaartje!

 

 

Bellenblaas: Action Nederland BV

 

De taart…

Dat is nog even een dingetje… We laten een taart maken, maar hoe we hem precies willen….. Zoveel ideetjes… maar toch zijn we er nog niet uit…. Voor de kinderen laten we cupcakes maken en uiteraard een meptaartje voor Jay! In mijn volgende blog, Jay’s eerste verjaardag, zal ik laten zien hoe de taart uiteindelijk geworden is!

 

Liefs, Sam

Instagram: @mamavanjay

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0