Blogposts mommy Jonne

In het laatste deel van mijn ‘inspiratie voor de feestdagen’ serie geef ik een handig overzichtje van de leukste nachtlampjes. Vooral (zwart) witte, want dat is nu eenmaal wat ik mooi vind. Ook bij nachtlampjes geldt weer: de keuze is reuze! Ze zijn allang niet meer alleen een praktisch item, maar een echte eyecatcher in jouw hippe kinderkamer. Mijn kinderen vinden hun eigen nachtlampje ontzettend leuk én handig. Read more...


In mijn vorige blog heb je kunnen lezen welke gave zwart witte kinderserviezen er zoal op de markt zijn. Kinderkoffertjes zijn het volgende product waar ik ben ingedoken. Ze staan niet alleen leuk als deco in een kinderkamer, hij speelt er ook graag mee. Zelfs voor jongere kindjes zijn ze makkelijk open en dicht te maken; goed voor uren speelplezier! Read more...

Voor de monochrome liefhebbers is er steeds meer keuze in zwart wit kinderservies. Als die hard zwart/wit fan juich ik dit helemaal toe. Want hoe fijn is het dat bordjes en bekers met speelse plaatjes en teksten er ook nog stylish uitzien aan tafel? Er is op dit moment zo veel leuks uitgebracht dat ik graag een paar monochrome collecties op een rij zet.

 Waarom ik dat doe? Instagram is voor mij altijd een enorme inspiratiebron geweest. Read more...


Wie houdt er nou niet van pannenkoeken? Bij ons staan ze zeker twee keer per maand op het menu. Maar ook als ontbijt op een ultieme luie zondagmorgen gaan ze er bij ons goed in! Ik deelde laatst op Instagram een fotootje van mijn ontbijt en kreeg daar super leuke reacties op. Ik deel mijn favoriete recepten voor bananenpannenkoeken dan ook graag met je. Read more...

Floor kreeg van ons voor haar eerste verjaardag een Ikea Duktig-keukentje. Een super leuk én handig cadeau, want de hele familie kon bijdragen aan accessoires zodat ze meteen een volwaardig restaurant had om mee te spelen. Omdat zo’n keukentje bij ons (net als bij iedereen waarschijnlijk) in de woonkamer staat, vond ik het leuk om ‘m te pimpen. In monochrome stijl, als zwart wit liefhebber. Read more... 


Ik ben net 34 jaar geworden en woon in Wijchen (bij Nijmegen). Ik ben zeven jaar getrouwd met Geert. Mijn zoon Stijn maakte van mij een moeder, wat een bijzonder moment. Inmiddels is hij ruim 4,5 en een echte stoere, wijze kleuter vol humor. Twee jaar geleden werd zusje Floor geboren, een pittige temperamentvolle tante maar ook de grootste knuffelkont op aarde. Read more...Commentaar schrijven

Commentaren: 0