Mama Jonne

Even voorstellen

 

Wat leuk dat ik mag gaan bloggen voor Life by Nikkie! Ik wil jullie op mijn pagina graag leuke en handige tips en trics meegeven die ik zoal tegenkom in mijn dagelijks leven. Over food, DIY, kinderkamer styling en nog veel meer. Maar eerst even mezelf netjes voorstellen.  

 

Ik ben net 34 jaar geworden en woon in Wijchen (bij Nijmegen). Ik ben zeven jaar getrouwd met Geert. Mijn zoon Stijn maakte van mij een moeder, wat een bijzonder moment. Inmiddels is hij ruim 4,5 en een echte stoere, wijze kleuter vol humor. Twee jaar geleden werd zusje Floor geboren, een pittige temperamentvolle tante maar ook de grootste knuffelkont op aarde. Ik werk drie dagen per week als communicatieadviseur voor een grote zorgorganisatie in regio Arnhem. Een super leuke maar veeleisende job. Daarnaast hou ik van sporten en heb veel te veel DIY projectjes en hobby’s. Kortom, ik zit middenin de ‘tropenjaren’ en probeer – net als vele moeders – alle ballen in de lucht te houden ;-). 

 

Ik zie mezelf niet echt als ‘momblogger’ eigenlijk, hoewel ik voor mijn werk altijd veel schrijf. Ik ga dus gewoon starten en zie wel hoe het jullie en mij bevalt. Hopelijk vind je het leuk om mee te lezen!

 

Je kan me trouwens ook volgen op Instagram @jonnesteenhuis.

 

Liefs,

Jonne 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0