Hometour van Nicole!

Ik ben Nicole 38 jaar en samen met Roman 37 jaar en Billy van 6 maanden. Wij woonde voorheen in een oud huis in het centrum van Tilburg en sinds een kleine 2 jaar in dit nieuwbouwhuis in Tilburg. Mijn hart ligt eigenlijk bij oude huizen maar het gemak van alles nieuw en helemaal naar je eigen smaak inrichten bij nieuwbouw is mij ook goed bevallen. Wij hebben een hoekhuis van 4 etages. Beneden de garage, woonkeuken met aangrezende veranda en tuin. Op de 1e etage onze woonkamer met dakterras. De 2e en 3e etages zijn slaapkamers en badkamer.

Deel van de meubels hebben wij nieuw gekocht toen wij in dit huis kwamen wonen. Veel komt bij mijn favoriete woonwinkel loft8homeinterior vandaan en bij webwinkel hiphuis. Ik speur graag op instagram, pintrest en tijdschriften naar spullen die ik leuk vind en daar ga ik dan naar op zoek. Het andere deel van de meubels onder ondere alle oude brocante kasten en klepbanken hebben wij uit ons andere huis meegenomen en zijn gekocht bij brocante winkels oa brocantede zwaluw. Deze spullen hebben wij in de loop van de jaren verzameld en er ook regelmatig het halve land voor doorgereden. 

De tafel in de keuken hebben wij door een timmerman laten maken van oude eiken wagondelen. Rond deze tafel staan verschillende stoelen. De oude stoelen heb ik zelf opgeknapt. De tafel hebben wij verder aangevuld met een paar moderne stoelen en krukjes. Wij kunnen met ruim 10 personen makkelijk aan de tafel zitten en gezellig eten.

In de loop van de tijd zijn alle meubels wel een keer gedraaid of van plek gewisseld ook komen er regelmatig nieuwe spullen bij zoals onze nieuwste aanwinst, t vintage schoolbankje voor Billy. In ons huis is oud en nieuw door elkaar te vinden en er is ook overal wel groen/planten toegevoegd aan het interieur. 

Er zijn een aantal spullen erg favoriet bij mij, servies mijn favoriet is servies van Broste Copenhagen, de poppetjes van lammersenlammers, de wandhangers van knottingonthewall, borrel/broodplanken van oa hiphuis en vachtjes van oa sheepy. Deze er dan ook meerdere terug te vinden verspreid voor het huis heen. 

Hopelijk heb jij zo een beetje een indruk van ons en ons huis gekregen. Mocht je nog vragen of aanvullingen nodig hebben dan hoor ik het wel.

 

Groetjes Nicole

 

Wil je meer weer over ons? Volg mij dan ook op Instagram!

Reactie schrijven

Commentaren: 0