Blogposts mommy Sanne

Nou tussen dit hele verhaal door kreeg Aiden een ‘fase’. Zo noemde iedereen het die ik wanhopig vroeg wat er toch aan de hand was met ‘m. Om even kort uit te leggen; Ons zoontje was vanaf dat hij 2 maandjes is al mega makkelijk, sliep van 8 tot half 9, werd nooit wakker tussendoor, we waren erg verwent maar je raakt er natuurlijk ook aan gewend dat hij heerlijk slaapt altijd. Toen begon de drama.

Read more...

Na een maand officieel te zijn ‘begonnen’ deed ik mijn eerste zwangerschapstest. Niet zwanger. Heel stom maar we waren best verdrietig, je wil zo graag dat het gelijk lukt. Een week later was Sel aan het werk en op de één of andere manier moest ik voor mijn gevoel nog een test doen. Ik had de test in de keuken neergelegd en ging op de bank zitten wachten. Na een paar minuten liep ik de keuken in en zag 2 dikke vette strepen. OMG!!! ZWANGER! Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0