Hometour van Sabine!

Mijn naam is dus Sabine, ik ben 30 jaar en woon met vriend, hond en 2 katten in dit huis sinds november 2016. Het is een huis uit 2014, dus alles is nog lekker nieuw. 

De keuken, badkamer en toilet die in het huis zaten, vonden we prima, dus deze hebben we niet veranderd. Wel hebben we meteen een nieuwe vloer laten leggen. Dit is een gietvloer geworden in een grijze kleur met een vleugje taupe. We zijn daar echt onwijs blij mee! 

 

In de woonkamer hebben we één wand oudroze geschilderd. Op een andere lange wand hebben we een lambrisering aangebracht in de kleur Sea Green van VT Wonen. Verder is ons huis ook vrij kleurrijk. Zo hebben we een blauw/groene bank van de Ikea (welke binnenkort waarschijnlijk een gele hoes gaat krijgen) en zie je veel groen, roze en geel terug in de accessoires. Ik houd erg van de Scandinavische stijl, maar voeg daar wel graag veel kleur aan toe om het niet te saai te maken. Ons vloerkleed is trouwens van Karwei, de grijze fauteuil is van Zuiver en de tv kast is van Ikea. Het gele tafeltje was eerst groen en komt van Loods5. Salontafel van Woood en verder nog wat kleine bijzettafeltjes van Zuiver en Loods5 (niet allemaal op de foto’s denk ik). De letterbak met alle plantjes erin is van VT wonen. Ik ben dol op planten en heb ondertussen alweer wat nieuwe aanwinsten aan de collectie toegevoegd. De bakkerskast is van Xenos.

 

De eettafel is van Ikea en heb ik al ruim 10 jaar. Het bankje komt ook van Ikea en de stoelen zijn van Zuiver. De buffetkast is van Woood. De vaas is van de PS Collectie van Ikea van heel wat jaren geleden en is ontworpen door Hella Jongerius. Ik vind hem zo mooi, dat ik er twee heb aangeschaft en ik heb dus op de slaapkamer nog een back-up staan. 

 

In de keuken hebben we een rek hangen van Tolhuijs Design. De plantenpot met het basilicumplantje erop is van Elho. 

 

De slaapkamer is lekker licht (net als de rest van het huis) en heeft een schuin dak. Ik heb de muur achter het bed de kleur Early Dew van Flexa gegeven. Het bed is van Ikea, de “dots” op de muur van Karwei en de lamp is van VT Wonen. Verder heb ik aan de slaapkamer een Marokkaans tintje toegevoegd met de Marokkaanse poef (van Loods5), het vloerkleed (zelfde als in de woonkamer, dit was het back-up kleed haha) en de pompom sprei (van El Ramla Hamra). 

 

Accessoires koop ik vaak bij H&M Home, Kwantum, Xenos of Loods5. 

 

Ik hoop dat je er een leuk artikel van kunt maken. Als je meer info of foto’s wilt, laat het me gerust weten. Ook kan ik uiteraard nog foto’s van badkamer, toilet en keuken maken als daar vraag naar is (maar daar moet ik weer eens nieuwe van maken, dat ga ik nog doen). Als je lezers op zoek zijn naar interieuradvies, mag je ze gerust naar me doorsturen. En sowieso zou ik het leuk vinden om een linkje naar blog en/of Instagram terug te vinden. Ben benieuwd!

 

Liefs,

Sabine

 

www.styledbysabine.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0