Blogposts mommy Talitha

Nu hoor ik je denken WHUT 4 dagen?! Yes, nog steeds volle bak voor deze mommy. Ik hou zo van mijn werk, dat is mijn passie. Ik ben ook floormanager van een salon, dus 4 dagen is dan ook wel nodig om voldoende aanwezig te zijn. Wat hebben wij met oppas geregeld? De dagen die ik werk dinsdag, woensdag past oma op Lilly *mijn mama* en die komt ook lekker bij ons thuis. Read more...

 

De vakantie zelf was fantastisch, we hebben zo genoten! Wij zijn met een stel goede vrienden van ons naar de Canarische eilanden geweest, in Gran Canaria, het Tabaiba princess resort. Lilly vond het fantastisch en die dobberde het liefst de hele dag in haar flamingo in het zwembad. We waren bang dat haar ritme op vakantie heel anders zou zijn, of door de war. Read more...Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.