Blogposts mommy Talitha

Twinning is winning toch? Zoals de meeste van jullie wel weten, hou ik van twinnen met mijn mini.

Nu kregen wij onwijs mooie sieraden van Saitee , hoe super tof!

Wij mochten een jaar geleden al een heel mooi moeder en dochter setje ontvangen, en nu nogmaals mochten wij hele mooie sieraden ontvangen.

Read more...


In mijn vorige blog, heb ik mijn verhaal verteld over mijn ptss, open en eerlijk! Ik heb zoveel onwijs lieve berichten mogen ontvangen, DANK!!! Nu ben ik al een paar weken klaar met mijn sessie’s EMDR, en wat een opluchting! Ze waren zwaar, confronterend en pittig.. Het slurpte mij leeg, maar het heeft geholpen.

Ik zal jullie kort vertellen hoe ik het heb ervaren... Read more...


Daar zat ik dan compleet ingestort bij de huisarts, te huilen als een klein meisje... Ik was moe, nee kapot! Zowel emotioneel als lichamelijk, het was klaar. Ik moest nu echt aan de bel trekken, en die strijd heeft maanden geduurd kan ik je zeggen. Ik ben iemand die zelf alles wilt oplossen, een sterke vrouw, geen prater en een doorzetter. Maar daar kwam ik op terug. Read more...


Wij kregen deze onwijs gave loopfiets van www.Geboortestoeltje.com , hoe gaaf is die geworden? Lilly vind hem fantastisch, ze is nog net iets te klein maar deze wijsneus weet precies wat ze er mee moest doen. Haar voetjes gingen al heen en weer en probeerde ermee te lopen. Ze kan alleen nog niet heel goed haar evenwicht bewaren maar hoe knap nu al! Read more...

Hoe zeker je als persoon ook bent, hoe je ook denkt alles te weten, je gaat keihard op je bek op het moment dat je je mini voor het eerst vast hebt! Je bent alleen maar druk met de gedachtes, doe ik het wel goed? Die eeuwige twijfel aan jezelf, nu denk ik tuurlijk deed ik het goed! Er is geen goed of fout, er is geen handleiding, ieder mensje is anders. Ieder mensje heeft andere behoeftes. Read more...


We probeerde haar altijd wel eerst te troosten en een aantal keer terug te leggen in haar bedje en het gevecht aan te gaan, maar geloof me! Dit hield ze echt 2 uur lang vol! Het put je helemaal uit, je bent kapot! Je kiest eieren voor je geld en we legde haar gewoon tussen ons in. We hebben zelfs een groter bed gekocht (JA ECHT), plek voor 10! 

Read more...


Papa en Mama ook natuurlijk op de foto, moet je nagaan deze mama kon net staan na zo'n vreselijke keizersnede!

Te trillen op m'n benen, de verwarming op 25, het zweet brak me uit, zweetdruppels op mijn snor, echt! 

Werden we ook nog onder gekakt en geplast.... Man man man, wat deed ik mezelf aan?

Read more...

Ik mijn in mijn zwangerschap bijna 18 kilo aangenomen, ik woog 63KG toen ik zwanger raakte.. Kleine rekensom, ik woog dus 81KG op het einde..

Ik vond dit vreselijk, de enigste gedachte die door mijn heen ging, was of ik dit ooit wel weer eraf kreeg? Maar ik was wel trots op mijn mooie bolle toeter hoor! 10 dagen na mijn bevalling had ik er al bijna 11KG af! Read more...


Nu hoor ik je denken WHUT 4 dagen?! Yes, nog steeds volle bak voor deze mommy. Ik hou zo van mijn werk, dat is mijn passie. Ik ben ook floormanager van een salon, dus 4 dagen is dan ook wel nodig om voldoende aanwezig te zijn. Wat hebben wij met oppas geregeld? De dagen die ik werk dinsdag, woensdag past oma op Lilly *mijn mama* en die komt ook lekker bij ons thuis. Read more...


De vakantie zelf was fantastisch, we hebben zo genoten! Wij zijn met een stel goede vrienden van ons naar de Canarische eilanden geweest, in Gran Canaria, het Tabaiba princess resort. Lilly vond het fantastisch en die dobberde het liefst de hele dag in haar flamingo in het zwembad. We waren bang dat haar ritme op vakantie heel anders zou zijn, of door de war. Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0