Blogposts mommy Chantal

Een paar weken geleden kocht ik bij Wibra grote hydrofiel doeken. Eentje in mijn favoriete combinatie; wit met zwart, en één effen grijze. Toen Roan baby was waren ze nog niet zoveel te koop (of schreeuwend duur), maar nu heb ik al een hele collectie. Zodra we de deur uit gaan dan neem ik ze mee: als cover tijdens borstvoeding, om op een verschoonkussen te leggen, tegen de felle zon in de Maxi-Cosi, Caelan slaapt er zelfs wel een op als we ergens anders zijn. Read more...

 

Vandaag kijken we binnen bij mama Chantal thuis! Een heerlijk licht en fris huis waar de liefde voor planten centraal staat! We mochten niet alleen in de woonkamer kijken, maar Chantal heeft ons ook meegenomen naar de kinderkamers van Roan & Caelan! Hier heeft ze al eerder blogs over geschreven. Benieuwd? Klik dan op de naam en neem ook daar even een kijkje! 

Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0