Hands OFF My Chocolate

 

Hands Off My Chocolate creëert ultieme guilty pleasure met cookiedough-chocoladereep

 

Na het succes van Crispy Cookie Caramel & Sea Salt* is het tijd voor een nieuwe verslaving. Daarom slingert chocolademerk Hands Off My Chocolate twee nieuwe smaken de wereld in: Chocolate Chip Cookie Dough (Milk Chocolate) en Hazelnut Sea Salt & Cacao Nibs (70% Dark Chocolate). Een guilty pleasure-reep om ultiem van te genieten en een guilt free-reep waarvan je best een rondje extra mag nemen. En zoals altijd gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade.

Het beste van twee werelden in één reep

Voor veel mensen is cookie dough, naast chocolade, een ultieme guilty pleasure. Soms zelfs zo guilty dat de dough al op is voor de cookies überhaupt gebakken kunnen worden. Oeps! Het chocolademerk vond dat het de hoogste tijd werd om deze twee te combineren in een reep om je vingers bij af te likken. Daarom heeft ze een chocoladereep ontwikkeld met de verslavende smaak van cookie dough, een vleugje vanille en echte stukjes koek voor een lekkere crunch. En helemaal safe to eat, want er worden geen rauwe ingrediënten gebruikt. Perfect voor die momenten dat het leven vraagt om wat extra cookie do(ugh)ping. Want waarom zou je cookie dough in de oven doen als je het ook linea recta in je mond kunt stoppen?

Pure chocolade met hazelnoot 

“Hebben jullie ook iets met hazelnoot?” Een vraag die het merk van veel Chocolate Lovers kreeg, maar waar ze tot voor kort altijd een spijtige “nee, helaas niet” op moest antwoorden. Tot vandaag! Deze krachtige reep stond al lang op de chocoladebucketlist en ligt nu eindelijk in de schappen. Extra pure chocolade (70%) met stukjes hazelnoot, knisperend zeezout en pure cacao nibs. En hier mag je dus gerust een paar rondjes extra van nemen, want de reep is qua cacao-gehalte hartstikke goed voor je en bestaat (net als de andere repen) enkel uit natuurlijke ingrediënten.

Chocolade om dubbel van te genieten

De repen worden gemaakt van de allerlekkerste, Belgische chocolade, maar zijn daarnaast ook tot stand gekomen door gebruik te maken van eerlijke cacao. Hands Off My Chocolate steunt de Cocoa Horizons Foundation en helpen boeren in Ivoorkust, Ghana en Tanzania om bloeiende gemeenschappen te creëren. Dit doet ze door boeren te ondersteunen in het duurzaam en verantwoord laten groeien van de cacao, de opbrengst te verhogen en het gezinsleven van de boeren te verbeteren. Daarnaast betaalt ze de cacaoboeren een premie, zodat ze kunnen investeren in hun bedrijven en gemeenschappen. 

Smaken om extra goed te verstoppen

Dat de twee nieuwe smaken interessant doelwit zijn voor potentiële chocoladedieven begrijpt het merk als de beste. Ook daarom is de reep weer voorzien van 14 overheerlijke chocoladerondjes met jouw naam erop (‘mine’) en zoals altijd op de voorkant op zijn allergrootst een luid en duidelijk ‘Hands Off My Chocolate’ geplant. Het kan maar duidelijk zijn. 

De twee nieuwe smaken zijn vanaf 28 augustus verkrijgbaar bij de grotere winkels van Albert Heijn en in de webshop.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0