Blogposts mommy Chantal

Er is heel veel…. Heeeeeeel veeeel informatie te vinden op internet over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en baby’s. Maar er zijn ook een aantal dingen die ik niet heb kunnen vinden of me verteld is.. Toch zou ik het zelf handig hebben gevonden dit eerder te weten. Vandaar mijn top 10 van zaken die je (naar mijn idee)  ECHT handig zijn om van tevoren te weten. 

Read more...

Zoals eerder geschreven, ben ik niet de jongste mama, ook zeker niet de oudste.. maar op je 36e voor de 1e keer mama worden is niet perse vlot..  Hoe ervaar je het proberen zwanger te worden met de wetenschap dat je zwangerschapskansen al gehalveerd zijn als je 35 bent??  Nu is mijn geest wel ergens blijven steken op een leeftijd van 28 jaar, fysiek was mijn lichaam toch echt wel een stuk ouder… Read more...

Na zoveel nachtjes slapen en zo vaak zeggen dat ons kleine meisje nu echt bijna geen baby meer is, was het zover… woensdag 16-08-2017. Onze mini is een dreumes! Nadat mijn vriend en ik wakker werden door Kate haar ochtendbabbels, hebben we voor haar gezongen en zijn we nog lekker met zijn drietjes in het grote bed gaan liggen. Kate uiteraard met haar ochtendfles, anders slaat het gebabbel en gelach snel om in piepen... Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0