Blogposts mommy Robin

Graag neem ik jullie mee naar onze perfecte dag op 15 juli 2015; onze trouwdag!

Voor mij een droom die uitkwam.. Toen ik een klein meisje was wilde ik altijd al graag trouwen in een prinsessen jurk met alles erop en eraan. Jeroen heeft deze wens voor mij in vervulling laten gaan, en ik zou met niemand anders deze trouwdag willen doen!

Jeroen is de liefde van mijn leven!!

Read more...


Rond mijn 30 weken zwangerschap heb ik een te gekke fotoshoot gedaan bij Nelianne Kroon. Wij kennen elkaar goed en ze wist precies wat ik wilde, haar style trok me enorm aan namelijk: stoer, industrieel en niet zo standaard zwangerschaps shoot met “blauwe muisjes die over je buik vallen”. Ik wilde iets aparts waarin ik mezelf ook onwijs mooi en ook nog sexy zou vinden. Zelf had ik wat kleding meegenomen die ik graag aan wilde voor de shoot.

Read more...


Kort máár krachtig zal ik je meenemen naar zondag 20 augustus heeeeel vroeg: 04:00 Ik werd wakker en voelde me buik rommelen, ik moest naar de wc. Jeroen volgde mij want hij moest ook (allebei aan de diarree!)  We hadden die avond bij mijn moeder gebarbecued dus het lag vast aan het pittige eten. Eenmaal terug in bed merkte ik dat het niet over was. Gauw gaan slapen dacht ik.. Om 06:00 werd ik weer wakker door de aanhoudende buikpijn. Ik liet Jeroen liggen en ging thee zetten voor mijzelf. Read more...


Jeroen is geboren met vier vingers links en drie vingers rechts. Totaal onverwachts en voor mijn schoonouders best wel een schrok. Maar gelukkig is Jeroen verder kerngezond! Wel is hij in zijn kinderjaren een paar keer geopereerd aan zijn handen en vingers zodat hij deze optimaal zou kunnen gebruiken in zijn leven. Jeroen is de oudste van drie kinderen en zijn zusje hebben al hun 10 vingers! Niemand in zijn familie heeft een afwijking en Jeroen was de eerste (en enige!). Read more...


Wat hebben wij een top weekend gehad! Jeroen had het hele weekend vrij (iets wat niet vaak gebeurd omdat hij op zaterdag meestal werkt) dus hebben hier extra goed van genoten! Zaterdag heerlijk naar het bos geweest met zijn drieën en daarna lekker gelunched in de zon. Het was heerlijk weer en hebben zo genoten! Zo leuk om met je gezin op pad te zijn. Zondag was de aller eerste keer dat Jeroen en ik er samen op uit gingen en hebben we Lux bij mijn vader gebracht... Read more...

Vanaf het moment dat Jeroen en ik voor een baby'tje wilde gaan begon ook het fantaseren over de babykamer. Iets wat ik van kleins af aan al leuk vond om over na te denken! Interieur styling is echt mijn ding en in huis verander ik zo nu en dan ook van alles dus in de babykamer kon dit niet uit blijven! Het wachten was wel eerst op de geslachtsecho voordat ik echt los kon gaan. Ondertussen natuurlijk wel overal inspiratie opgedaan!

Read more...


Als kersverse ouders enorm verliefd op ons kind! Maar ook reuze spannend en alles is nieuw. Niemand geeft je een handleiding erbij van; "Zo moet je het doen" of "Zo hoort 't" Gelukkig bestaat er zoiets als kraamzorg en leer je daarvan een hoop! Na die tijd moet je het toch echt zelf doen. Onzeker ben ik niet echt geweest, wel vroeg ik mezelf af; doe ik het wel goed? Hoort het wel zo? Maar aan de andere kant dacht ik: 'Hé, het is mijn kind..

Read more...


Yes we did it!

Lux slaapt op zijn eigen kamer en ben best trots op mezelf! Met 2 weken naar zijn eigen slaapkamer, als je me dat van tevoren had verteld had ik je nooit geloofd! Maar het werkt zo goed. Lux heeft zijn eigen rustige ruimte en wij hebben wat meer vrijheid. 1 á 2 keer per nacht kom hij voor de fles dus ben super trots op hem! 

Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.