Mama Jennifer

Bye Summer and hello Fall, 

 

Zomer is bijna voorbij. Oh men, time flies kan ik je wel zeggen. Ik bedoel begrijp me niet verkeerd maar wat een leuke zomer heb ik gehad. Een zomer met veel zonuren en veel stranddagen. Maar als het aan mij had gelegen had de zomer wel een paar weekjes langer mogen duren (volgens mij zijn er maar weinig mensen het niet met mij eens).

We hebben zoveel leuke dingen gedaan en ik kan oprecht zeggen dat we maximaal genoten hebben van deze zomer. We hebben gezwommen in pondjes maar ook in de zee, we hebben visite gehad uit Nederland, hier en daar hebben we genoten van een klein feestjes, elke week een mamadate in het park, picknicken, hiken, shoppen, cocktailtjes, boerderijtjes bezocht and so on. Wat was het leuk en wat heb ik intens genoten. De scholen zijn weer begonnen, Laborday is geweest (daarmee sluiten de Amerikanen de zomerperiode af), de bomen kleuren langzaam en de blaadjes vallen op de grond. De herfst is in de aantocht. Het voelt voor mij zo dubbel om deze periode af te sluiten. Misschien was dit wel onze laatste zomer hier in Boston. Nederland heeft dan zo nu en dan wel mooie dagen/weken maar de zomer zoals hier in Boston is niet te vergelijken met de zomer in Nederland.

Maar goed na de zomer komt herfst en ook dat is een zeer fijne periode in New England. Oh jawel. Herfst betekend oneindig veel pompoen eten, appels plukken, Halloween, Indian summer, Thanksgiving en de eerste verjaardag van Thomas (oh men dan is mijn baby geen baby meer). Maar nu eerst genieten van de heerlijke nazomer.

 

See you next time,

 

Love,

Jennifer

 

Ps. Volg je mij al op instagram @jenniferdelaat_

Reactie schrijven

Commentaren: 0