Mama Samantha

& toen was Jay 1...

Wat is het snel gegaan! Jaaaaa het hele jaar, maar ook zeker Jay z'n verjaardag... Zo leef je er mega naar toe en zo is het opeens allemaal voorbij! Maar wat was het een mooie en leuke dag! Jay is enorm verwend! Ondanks dat er een regenachtig dag voorspeld was, is het de hele dag prachtig weer geweest! Gelukkig maar... want alle visite had nooit in ons huis gepast.....Zoals ik in mijn vorige blog vertelde, was ik al een enige tijd bezig met de voorbereiding en toch kwam ik zaterdag nog in tijdnood... zoveel leuke ideeen die ik graag wilde realiseren! Zondag stond de eerste visite al vroeg voor de deur. We hadden er voor gekozen de visite te verspreiden over de dag zodat het niet té druk zou worden voor Jay. Na zijn middagslaapje kreeg Jay zijn meptaart. Heel boeiend vond hij het alleen niet...... de kindjes, cadeautjes en vele mensen waren natuurlijk veel boeiender! In mijn vorige blog vertelde ik dat we nog niet wisten hoe de taart moest worden. We hebben uiteindelijk voor een Sesamstraat taart gekozen! Ook hebben we een chocolade taart bij de Hema laten maken en heb ik zelf een aardbeien kwarktaart gemaakt. Wel mint gekleurd natuurlijk :) Zoals ik net al zei is Jay enorm verwend. Wij hadden een verlanglijstje op lijstje.nl gemaakt zodat we geen dubbele cadeautjes konden verwachten. Ik denk dat Vtech wel erg blij met ons is, haha!

Omdat Jay te vroeg geboren is, is hij eigenlijk nog geen 1.... officieel wel natuurlijk maar qua ontwikkeling etc nog niet. Daarom vieren we 15 november (uitgerekende datum) gewoon weer een klein feestje! We maken van alle moeilijke dagen, leuke en mooie feestdagen!

 

Liefs, Sam

@mamavanjay

 

Hieronder nog wat leuke foto's van Jay z'n dag!

 


Alle gekregen cadeautjes!


Etagere Hema/DIY & de cupcakes van De Zoete Kus

Loopfiets van Bandits and Angels


Foto collage's

Tafelversiering


 Taart van De Zoete Kus


Mijlpalenposter van www.tante-kaartje.nlReactie schrijven

Commentaren: 0