Mama Robin


 

Yes we did it! Lux slaapt op zijn eigen kamer en ben best trots op mezelf! Met 2 weken naar zijn eigen slaapkamer, als je me dat van tevoren had verteld had ik je nooit geloofd! Maar het werkt zo goed. Lux heeft zijn eigen rustige ruimte en wij hebben wat meer vrijheid. 1 á 2 keer per nacht kom hij voor de fles dus ben super trots op hem!


 

Al 4 weken is Lux bij ons en het gaat eigenlijk hartstikke goed. Het leven gaat gewoon door. We leven wel per dag en kijken vaak op de klok door de voedingen maar mogen niet klagen! Wennen is het sowieso hoor begrijp me niet verkeerd! Een baby is gewoon een fulltime job! Spontane dingen zijn erg lastig nu en een simpele boodschap bedraagt al zoveel voorbereiding.. Maar we redden het prima! Jeroen werkt fulltime en ik heb bijna iedere dag wel bezoek of ga er lekker op uit. (Als het weer het toelaat tenminste..) We nemen Lux overal mee naartoe: verjaardagen, familie bezoekjes, lunchdates met vrienden etc. Jeroen en ik vinden dat erg belangrijk want zo krijg je een makkelijk kind. Eentje die niet eenkennig wordt en makkelijk overal kan slapen. Jeroen en ik zijn daarin erg makkelijk en relaxt, ik denk dat Lux dat ook aanvoelt. Ik ben sowieso niet heel beschermend en betuttelend. Iedereen mag 'm vasthouden en flesje geven. Behoeden voor het kwade doe ik zeker! Maar hij moet wel zijn eigen fouten leren maken. Met vallen en opstaan wordt je groot! Jeroen en ik staan daar allebei hetzelfde in dat is heel fijn.

 


 

Ik ben wel een andere moeder dan dat ik van te voren had bedacht... Ik dacht dat ik heel beschermend zou zijn en alles zelf wilde doen, dat ik het beter zou weten dan iedereen. Maar dat valt reuze mee.. Betekend niet dat ik minder van 'm hou hoor! Zou me leven geven voor Lux, hij is mijn kleine liefde (En Jeroen mijn grote liefde!)

Toch ben ik trots en blij met de manier waarop het nu gaat! Lux is geen moeilijke baby; eet goed, slaapt goed en poept goed! Jeroen en ik zijn super relaxt en dat werkt positief op

 

Lux. Ons leven is met 180 graden gedraaid maar we zijn nog nooit zo gelukkig geweest en zouden niet meer anders willen! Een echt gezinnetje zijn we! We zien wel weer wat de morgen ons brengt, dus: SO FAR SO GOOD!

 

Thanks voor het lezen tot volgende week!

 

💋 -xxx- Robin  

 

Lux


Reactie schrijven

Commentaren: 0