Mama Rony

 

Mijn "Baby & Mama (to be) Musthave" list

 

Naast de miljoenen dingen die ze ons wijsmaken te moeten kopen, en uiteindelijk waarschijnlijk helemaal niet nuttig zijn of je forever in de kast laat verroesten wil ik jullie kennis laten maken met mijn "baby & mama (to be) musthave" lijstje. Het is een lijstje met spulletjes die ik ontzettend fijn vind om zelf te gebruiken en spulletjes voor ons wondertje die ik te cute en/of handig vind.

So let's start with us mommies (to be) voor de verandering. 

Wij preggosaurussen (zwangere vrouwtjes) hebben écht tijd voor onszelf nodig, als in lekkere beauty en verzorgings momentjes. Why? Realiseer je ff, we lopen 24/7 rond met een prachtig levend wezentje in ons eigen lichaam. We komen aan, hebben lekkende tieten, onzuivere huidjes, eventueel striae enz enz enz. En dat doen we gewoon, hier zijn wij voor gemaakt, wij kunnen dit! Maaaar daarom is het soms fijn even lekker puur met jezelf bezig te zijn. En ik hoop dat mijn lijstje jullie inspireert ...

 

Item #1 : Vanillouise - Whipped Shea Butter

 

Ik ben echt van de 'all natural zonder troep erin' spulletjes. Sla er eigelijk met alles in door maar vooral met verzorgings producten. Anyways .. deze totally handmade body butter vind ik zooo mega fijn voor je hele lichaam EN haar (vooral als je droge krullen hebt is deze heel fijn), is  maar vooral voor ons groeiende buikie en tepels. Het is best vettig dus gebruik er niet TÈ veel van, want dan glij je zo uit je kleding. Het ruikt echt naar pure natural stuff, beetje noot achtig. Oftewel; handmade, goed smeerbaar, ruikt puur, lekker vettig en zonder troep (daardoor dus wel limited houdbaar)! Je kan dit bestellen via haar Instagram: @vanillouise

 

Item #2: Zwitsal Mama Buik Balsem

 

 

TOCH mensjes, ja sorry. Kan er niks op tegen de Zwitsal geur. Daarom vroeg ik heel stiekem toch ook deze toe. De Mama Zwitsal zalf (voor het hele lichaam, maar natuurlijk vooral voor de buik). Ja, kan ik lang over lullen, maar ik vind hem gewoon zo lekker ruiken. Klaar!

 

Item #3: Frank Body

 

 

Een totally natural (again) bodyscrub straight outta Australia die naar heavenly koffie ruikt. Hoezo? BECAUSE ITS FREAKING MADE OF COFFEE met kokos olie en zeezout. Het zijn letterlijk gemalen koffiebonen die je over je amazing body scrubt. En daarna, I swear, je hebt je huid nog NOOIT zo moisturized en zacht gevoeld. 

Je douche moet je wel even goed naspoelen er na, want letterlijk o-ve-ral zie je koffie kruimels, maar ITS SO WORTH IT!!! En for the finishing touch, smeer je je daarna in met de bij behorende body balm waar je echt van gaat glowen. Hij ruikt ook een beetje naar koffie a la sinaasappels dipped in chocolate  met kokos olie, amandel olie en bijen wax. 

 

Item #4: Kruidvat Hydro dagcrème

 

 

Vroeger gebruikte ik never nooit dagcrème omdat ik in de veronderstelling was dat mijn huid daar veel te vettig voor was. No joke, ik ben altijd een shiny bowlingbal! Maaaar ik heb nu geleerd dat, dat juist komt als je huid niet goed gehydrateerd is. DUS gebruik ik nu deze super goedkope (€3,70 ofzo) dagcrème van de Kruidvat die door super veel makeup artists word aangeraden. En hij werkt hoor, heerluk! 

Oké, dat was 'm voor ons dan weer. Nu over naar de baby musthaves. Kijk, ik ben op dit moment nog zwanger (26 weken!). En zal dus niet ECHT weten hoe iets al werkt bij mijn kindje. Maar daarom deel ik ook vooral de dingen die ik gewoon super cute vind en leuk en schattig en alles! 

 

Item #1: 3-in-1 ANEX kinderwagen

 

 

Ik ben echt totally over mijn oren verliefd op deze kinderwagen. Echt van de kleuren tot aan wat hij allemaal te bieden heeft en hoe smooth 'ie rijd. Het is een merk afkomstig uit Polen, maar je hebt hem binnen een week binnen in 3 zware dozen. Tegenwoordig kan je ze trouwens ook bij een paar bedrijven in Nederland kopen. Ik heb een 3-in-1 kinderwagen. Dat houdt in ; maxicosi, reiswieg en wandelwagen. Super handig want zo kan je hem dus gebruiken tot +- 36 maanden. Er zit ook alles bij wat betreft regenhoes, mega hippe zwart leren reistas (die de daddy sowieso ook zou dragen) en boodschappen netje. Je kan heel handig ook de banden oppompen. Echt helemaal blij mee!! 

Instagram: anex_baby 

Website: https://anexbaby.com/

 

Item #2: Sleepyhead

 

 

Dit babynestje lijkt me echt su-per handig. Hij is licht, handig te verplaatsen/mee te nemen, lekker zacht een bedje, ligplekje en aankleedkussenen in 1 én super cute! De mijne is voor baby's van 0-8 maanden, maar ze hebben ze ook een slag groter voor 8-36 maanden! Je kan het nestje gewoon lekker in de baby zijn/haar ledikant, box, bank, bij jou in bed (co-sleeping) neer leggen! Dekentje over ze heen en slapen of chillen maar. Hij is ook nog eens uitwasbaar door de afneembare hoes. Oftewel, onmisbaar.

Instagram: sleepyhead_benelux

Website: https://sleepyheadnl.com/

 

Item #3: Twistshake

 

 

Twist Shake is een Zweeds bedrijf die baby/kinder flesjes verkopen. Ze zijn de eerste in de wereld die BPA-, BPS- & BPF-FREE producten hebben. Deze te leuke baby flesjes zijn verkrijgbaar in ALLE kleuren die je, je maar kan bedenken. Toffe pastel kleurtjes tot neon en zwart/wit! Per leeftijds categorie hebben ze verschillende tepel groten en qua ML ook verschillende maten. Je kan de flesjes super easy schoonmaken, er zit zo'n super handig mix netje in en een containertje waar je bijv. Chippies, fruit of andere kleine dingetjes in mee kan vervoeren.

Instagram: @twistshakebaby

Website:  https://twistshake.com/

 

Item #4: Hangloose

 

 

Een boxkleed, speelkleed en hangmat in één. Dit product is gemaakt door Nederlandse papa's. HOE TOF? Echt een super stoer ding in verschillende kleurtjes en doet me denken aan origami, door die aparte vouwen er in. Ik heb zelf voor de lichtgrijze gekozen, ook omdat het mooi past bij ons interieur! Super easy te bevestigen. En zeg nou eerlijk? Ze moeten er eigelijk ook eentje gaan maken voor volwassenen, hoe lekker om daar zo in te liggen en een dutje te doen. 

Instagram: @ilikehangloose

Website: www.hangloosebaby.com

 

Item #5: Wat leuke accessoires  

 

 

Lief roze dekentje met veertjes van @babyroosofficial

 

Handmade 'babygirl' speenkoord

@droomwolkje_

 

Haarband strikjes

@labellebaby

 

Handmade wagenspanner

@dikke_mik

 

 

Mandjes / lade organizer 

@ikeanederland

 

Lovely people, ik hoop dat jullie hier wat aan hebben! Ik vind het altijd geweldig als mensen hun gadgets met mij delen, dus dacht now its my turn! 

Check mijn Instagram @ronylouanne voor nog meer cute stuff! 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0