MUM & MORE

Wij zijn Sanne en Maaike en voor onze eigen kinderen zijn we altijd op zoek naar originele en stijlvolle kleding en trendy accessoires. Omdat we niet altijd konden vinden wat we zochten hebben we onze handen uit de mouwen gestoken en zijn we zelf achter de naaimachine gekropen. Dit groeide al snel uit tot Mum&More. De naam zegt het al; we bieden producten voor de aller kleinste maar ook voor de Mum’s zelf. Hoe leuk is het om je eigen stijl af te stemmen op die van je kleintje.

BTW aangiften doen tussen de poepluiers

Maandagochtend 09:00, wanneer is de deadline eigenlijk voor die BTW? Vandaag, klinkt er vanuit de keuken. Sanne; moeder van Vik (1 jaar) heeft net de kids geïnstalleerd met speelgoed. Maaike; moeder van Bram (2 jaar) en Sophie (6 maanden) kruipt achter de laptop met Sophie hangend over haar schouder. Koffie en koekjes er bij en klaar om te beginnen. Www.belastingdien.... ‘Mamaaa ik moet poepen! Oei geen luier om dus we moeten snel zijn, hier houd jij Sophie even vast. Oepss te laat. Schone billen, onderbroekje…. weggooien maar, nieuwe kleren en we kunnen weer verder.  

Heb jij die map met bonnetjes? ‘Ja hier… Vik kom maar op schoot of blijf je lekker aan m´n been hangen? Hier is een lekker koekje’. Bedekt met de plamuur van de lange vinger worden de bonnen ingevoerd en op volgorde gelegd. Webehehe klinkt er vanuit de box. ‘Mama Sophie huilt’ bevestigd Bram. We missen nog heel veel bonnetjes laat Maaike weten terwijl ze Sophie incl. spuitluier oppakt. De portemonnees worden omgekeerd en voor Sophie is het tijd voor de voeding nadat ze een schone outfit heeft aangekregen. Inmiddels heeft Bram aan Vik laten zien hoe je van de prullenbak een drumstel maakt en samen maken ze er een heus drum concert van. Dikke pret samen maar nu ff focus want we waren aangiften aan het doen. Het is tijd om de hulp in te schakelen van onze held Brandweerman Sam. We hebben nog ongeveer 10 minuten voordat ze Sam ook zat zijn. ‘mamaa ik wil’. Ooh shit we moeten nog 2 bonnen! ‘Kijk eens, voor allebei een lange vinger!’ Klik! Verzenden! Yes, toch weer gelukt.  

 

Wil je een kijkje nemen in onze webshop? Kijk dan op www.mumandmore.nl!!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0