Mama Kimberley

 

Daily Struggles

Zoals velen misschien denken wordt je automatisch papa of mama wanneer je een kindje krijgt. Het is nou eenmaal de natuur toch? God of waar je dan ook wel of niet in gelooft, heeft het immers zo bedoeld. Toch is het allemaal niet zo makkelijk als het lijkt en dat merk je op het moment dat je echt allemaal alleen moet gaan doen. Dan is het ook nog maar eens de vraag wat voor soort kind je op de wereld hebt gezet, is het een schatje die lief kan spelen en de hele dag lief naar je lacht of is het een tiran die niks liever doet dan de godganse dag jouw aandacht opeisen en waar je even geen aandacht geeft het op het huilen zet.

 

Ik deel graag mijn dosis STRUGGLES met jullie die ik ervaar als ouder, moeder, mama of verzorger.

 

“Ik heb dus een Tiran op de wereld gezet ;-)”

 

Top 5.

1. Muziekje aan, make up klaar om even lekker te kunnen make-upen, het is super fijn om even lekker met je uiterlijk bezig te kunnen zijn. Helaas van korte duur want er loopt weer iemand aan je stoel te trekken of de Tiran zit met ze vingertjes aan de kastjes/laatjes waar het risico bestaat dat de vingertjes er tussen komen te zitten. Make-up sessie is weer voorbij!

2. Intiem zijn met je vriendje, man of partner  dacht je dat de kleine eindelijk lag te slapen, volgt er een heftige huilbui die niet alleen jou doet opschrikken maar de hele buurt!

3. Serie kijken  onderuitgezakt op de bank een grote bak met popcorn op schoot! Midden in een spannend fragment, mag je de boel pauzeren omdat het de kleine man niet lukt om bij dat ene blokje te komen die helemaal aan de andere kant van de kamer ligt, terwijl er tientallen voor zijn neus liggen.

4. Genieten van het avond eten, ongeveer 2,5 uur in de keuken gestaan en ware culinaire maaltijd op tafel neergezet waar je maag al enige tijd van knorde en het water al uren van uit je mond liep. Na de eerste hap wordt je van links of rechts aangevallen met eten dat meneer niet zo lekker vindt. Eindstand je mag de etensresten van je kleding afpoetsen/krabben. En er op toe zien dat er geen eten meer wordt gegooid door in de bres te springen als dat wel dreigt te gebeuren.

5. Telefoneren, “gebeld door ANONIEM” een belangrijk telefoontje? Je neemt op, maar je kunt enkel het eerste woordje verstaan om dat er direct door heen wordt gehuild. Daar volgen de verontschuldigingen, sorry meneer/mevrouw mijn zoontje zijn humeur is vandaag niet helemaal oké, kunt u nogmaals herhalen wat u daarnet zei? Waar het telefoongesprek doorgaans met enkel minuten afgerond had kunnen zijn, ben je nu een half uur aan het telefoneren.

 

Dit is mijn top 5 STRUGGELS, uiteraard kan ik nog wel meer dingen opnoemen die niet meer zo makkelijk waren als vroeger! Het leven wordt nu eenmaal zwaarder met een kleine man of vrouw erbij! Maar dat wordt niet door iedereen gerealiseerd. 

 

Of ik ben echt de enige die deze STRUGGELS ervaart, je wordt overigens wel creatief om je door deze STRUGGELS heen te slaan, in der loop van de tijd. And after all, they're worth it ;-)! 

 

Wat zijn jullie STRUGGELS?

 

Liefs,

Kimberley 

Reactie schrijven

Commentaren: 0