Liefs van Cindy

Naam van de webshop is...

Liefs van Cindy www.liefsvancindy.nl

 

Hoe en wanneer is de webshop ontstaan?

Sinds ruim drie jaar woon ik in München. Daar kon ik niet als basisschoolleerkracht werken en was meer thuis dan ik in Nederland gewend was. Ik ben graag creatief bezig en ben toen begonnen met een inspiratie blog. Cosy by Cindy -> http://cosybycindynl.blogspot.nl  Door de vele baby's die geboren werden ben ik begonnen met het maken van kraamcadeaus en door de leuke reacties ben ik ook op bestelling cadeautjes gaan maken. 

In oktober 2015 ben ik getroffen door een herseninfarct en een lange periode van revalidatie volgde. Ik was weer veel thuis en toen is ook het idee van mijn webshop ontstaan. Ik heb een cursus gevolgd en mijn hele website zelf gebouwd. Vanaf februari 20107 ben ik verder gegaan onder de naam Liefs van Cindy. 

 

 


 

Wie zitten er achter de webshop?

Ik ben Cindy, 31 jaar en maak de meeste producten allemaal zelf. Ik vind het leuk om nieuwe ideeën uit te werpen en te ontwerpen. Ik probeer altijd weer nieuwe dingen te verzinnen. Naast de webshop werk ik nog twee dagen in een kinderopvang hier in München waar ik nog tot half november woon. Dan verhuizen we weer terug naar Nederland. 

 

Voor welke leeftijden/doelgroep is jullie webshop?

Mijn webshop is het meeste gericht op mama's met jonge kinderen maar ik maak ook kraamcadeautjes en soms wat woondecoratie dus ook de niet mama's kunnen komen shoppen. 

 

Wat verkopen jullie?

Ik verkoop baby- en kinderkleding t/m maat 110 maar op aanvraag kunnen ook grote maten geleverd worden. In de shop vind je ook leuke decoratie voor de kinderkamer zoals: muurstickers, slingers, posters en speelgoedzakken. Voor elke speciale gelegenheid stel ik ook altijd iets samen en ik vind het leuk om diy-stickers te ontwerpen waarmee je zelf de leukste dingen kunt maken. Zo heb ik voor vaderdag een leuke sticker ontworpen waarmee je een gereedschapskist of bouwemmer kunt pimpen.

 


 

Wat is de meeste populaire product op dit moment?

Op dit moment zijn de Sinterklaasstickers heel populair waarmee je zelf de leukste dingen kunt maken en ook de Sinterklaaszakken worden veel besteld. 

 

Wat zouden jullie de lezers aan willen raden?

Als je zelf een leuk idee hebt deel het dan met de webshop. Veel wordt met de handgemaakt dus dan is er heel veel mogelijk! 

 

Wat onderscheidt jullie webshop van de ander?

Er zijn heel veel leuke shops met baby- en kinderproducten maar ik probeer altijd met nieuwe dingen te komen. Alles wordt met de hand gemaakt en veel kan naar wens samengesteld worden. Hierdoor zijn de producten persoonlijk en uniek. 

 

Kunnen we jullie ook vinden op social media?

Ja op Facebook.com/liefsvancindy en Instagram @liefsvancindy 

 

En als laatste een surprise voor jou als lezer!!

Met de code: Lifebynikkie krijg je 10% korting op jou bestelling! Dus veel shop plezier en hopelijk zien we je snel weer terug voor een nieuwe Behind the scenes!

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0