Mama Lore

 

 

Afgelopen zaterdag werd Luke 1 jaar! Al maandenlang was ik me aan het voorbereiden op zijn eerste verjaardag. Een eerste verjaardag vind ik persoonlijk de allerbelangrijkste verjaardag die er is. In het eerste jaar worden er zoveel mijlpalen bereikt en dat moet dan ook extra gevierd worden, vind ik. Ook al is zo’n verjaardagsfeestje meer voor de genodigden dan voor de jarige zelf (een 1- jarige weet nog niet eens wat jarig zijn inhoudt) wou ik er toch een mooie herinnering van maken. En dus ging ik een beetje overboord en maakte ik een heleboel foto’s zodat Luke er later met (hopelijk) veel plezier op kan terugkijken.

Het geboortekaartje van Luke was in ‘jungle’-thema en dit wou ik graag doortrekken naar zijn eerste verjaardag toe. Omdat ik niet echt de plaats heb om een feestje binnen te geven hoopte ik op een stralende herfstdag. Het zag er even slecht uit maar dan besloot het weer ineens om te slaan en werd er prachtig weer voorspeld. Wat een geluk! Mijn idee was om er een soort picknick van te maken. Ik maakte koekjes in de vorm van een ‘1’, mini-cupcakes met sprinkles erin en mijn beste vriendin, Sophie maakte nog snel wafels in de vorm van diertjes klaar. Ik maakte een biscuit- taart met caramel botercrème en bresiliennenootjes erbovenop. Ik vond deze mooie caketopper op Etsy (https://www.etsy.com/nl/listing/514992226/groen-bruidstaart-topper-tropisch-decor? ref=hp_rv). Ook maakte ik een mini-taartje voor Luke waar hij maar al te graag zijn handen inzette.

 

Luke’s birthday outfit 

 

 

 

T-shirt (Liefs van Cindy) https://www.liefsvancindy.nl/product/partyshirt-wild-one/

Broekje (Zara) https://www.zara.com/be/en/kids/baby-boy-%7C-3-months---4-years/trousers/two-tone-trousers- c269289p4991001.html

Kroon (A+K) https://www.etsy.com/nl/shop/ApplesAndKetchup?ref=l2-shopheader- name&section_id=20065658

 

Luke werd verwend met superleuke en mooie cadeaus en heeft er echt van genoten. Ik kijk met een dubbel gevoel terug naar het afgelopen jaar. Luke is 3 keer opgenomen geweest in het ziekenhuis, zijn papa woont aan de andere kant van de wereld maar toch is hij de grootste deugniet die ik ken en huilt hij alleen wanneer het echt nodig is. Elke dag komt zijn persoonlijkheid meer tot uiting en hou ik nog meer van hem. Ik ben trots om zijn mama te mogen zijn.

 

Ik maakte ook nog een filmpje met allemaal kleine momentjes van het afgelopen jaar.

link: https://www.youtube.com/watch?v=24fLCRrXE0M&feature=share

 

 


 

Heel veel liefs,

Lore

Reactie schrijven

Commentaren: 0